Αποστολόπουλος: «Να μείνω στο ρόστερ της νέας σεζόν» (vid)

Ο Απόστολος Αποστολόπουλος παραχώρησε δηλώσεις στο Olympiacos TV για τις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού

Αποστολόπουλος: «Να μείνω στο ρόστερ της νέας σεζόν» (vid)

Ένα από τα ελπιδοφόρα ταλέντα του Ολυμπιακού είναι μεταξύ άλλων και ο Απόστολος Αποστολόπουλος, ο οποίος δίνει το παρών στην προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία.

Μιλώντας στο Olympiacos TV ο νεαρός αμυντικός αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από την παρουσία του στη μεγάλη ομάδα των «ερυθρόλευκων».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από την προετοιμασία: «Το ζω από την πρώτη στιγμή είναι κάτι σαν όνειρο να βρίσκεσαι στα αποδυτήρια με αυτούς τους παίκτες και να κάνεις προπόνηση. Μαθαίνω πάρα πολλά πράγματα και θα μάθω και άλλα».

Για τους συμπαίκτες του: «Με βοηθούν, με καθοδηγούν μέσα στο παιχνίδι. Μου λένε να μην έχω άγχος να είμαι ο εαυτός μου και όλα θα πάνε καλά».

Για τον στόχο που έχει θέσει στην προετοιμασία: «Να κερδίσω όσα περισσότερα μπορώ και γιατί όχι να μείνω στο ρόστερ της νέας σεζόν είναι ένα όνειρο για μένα. Από την πρώτη στιγμή δουλεύω πάρα πολύ και το θέλω».