Βόλος: Την Τετάρτη (30/6) η πρώτη προπόνηση

Για την Τετάρτη (30/6) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Βόλου για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Βόλος: Την Τετάρτη (30/6) η πρώτη προπόνηση

Στην τελική ευθεία ο Βόλος για την έναρξη της προετοιμασίας. Μάλιστα όπως έγινε γνωστό την Τετάρτη (30/6, 19.30) στο Πανθεσσαλικό είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

«Την Τετάρτη 30/6 στις 7.30 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του Βόλου εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Θα προηγηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ θα ακολουθήσει η πρώτη προπόνηση των «κυανέρυθρων» παρουσία όλων των μεταγραφικών αποκτημάτων, αλλά και του Γκιγιέρμο Αμπασκάλ.

Η φετινή «πρώτη» θα είναι ανοιχτή στους φίλους της ομάδας, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία πρώτη γεύση για τον Βόλο της νέας αγωνιστικής περιόδου», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ.

Θυμίζουμε πως για την Τρίτη (29/6) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου για το τουρνουά του Αυγούστου αλλά και η παρουσίαση του κόουτς Αμπασκάλ.

«Εν όψει του φιλανθρωπικού τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Βόλος στο διάστημα 8-10 Αυγούστου, ο Δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέας Μπέος καθώς και οι πρόεδροι του Ορφανοτροφείου Βόλου Κώστας Θεοδώρου και του ιδρύματος «Φλόγα» Ντίνα Τριανταφύλλου θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου την ερχόμενη Τρίτη (29/6) στις 12.00 το μεσημέρι στο «Ξενία».

Θυμίζουμε ότι στο τουρνουά εκτός από τον Βόλο θα λάβουν μέρος ο ΟΦΗ, ο Ατρόμητος και ο Αστέρας Τρίπολης και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου και στο ίδρυμα «Φλόγα».

Αμέσως μετά τη συνέντευξη Τύπου για το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου, θα ακολουθήσει η επίσημη παρουσίαση του νέου προπονητή της ομάδας Γκιγιέρμο Αμπασκάλ».