Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς είναι αλλιώς

Ο Ολυμπιακός κερδίζει ξανά έναν παίκτη που έχει τρομερό ταλέντο, αλλά προέρχεται από μία κακή σεζόν. Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς κερδίζει πόντους στην προετοιμασία.

Ολυμπιακός: Ο Ραντζέλοβιτς είναι αλλιώς

Το πρώτο «πακέτο» φιλικών αγώνων ολοκληρώθηκε για τον Ολυμπιακό. Νίκησε με το ίδιο σκορ (1-0) τη Βόλφσμπεργκερ και την Κράσνονταρ και ετοιμάζεται τώρα για το δεύτερο «πακέτο» αγώνων. Σαφώς και αυτά τα πρώτα παιχνίδια έγιναν για να αρχίσει να βελτιώνεται η φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών και είναι κάτι που το υποστήριξε και ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο κάποια πράγματα έχουν φανεί όσον αφορά σε πρόσωπα.

Ο Μάρκοβιτς και ο Αποστολόπουλος είναι δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει σε αυτά τα πρώτα ματς. Ο πρώτος είναι πολύ πιο ώριμος και σε αυτό τον έχει βοηθήσει ο δανεισμός του στην Παρτιζάν. Ο δεύτερος τώρα συστήνεται στον κόσμο και δείχνει ότι είναι ένας κανονικός αριστερός μπακ. Ο Αποστολόπουλος έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά ακόμα θέλει δουλειά.

Θα σταθούμε, όμως, σε έναν ποδοσφαιριστή που επίσης αναμενόταν με ενδιαφέρον στη φετινή προετοιμασία. Αυτός είναι ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, ο οποίος προέρχεται από μία σεζόν που δεν ήταν καθόλου καλή γι’ αυτόν. Τελείωσε τη χρονιά χωρίς γκολ και δεν είναι ό,τι καλύτερο να συμβαίνει αυτό σε έναν εξτρέμ.

Ο Σέρβος, όμως, αυτές τις πρώτες ημέρες στην Αυστρία έχει κερδίσει τις εντυπώσεις και δείχνει αποφασισμένος να μπει και πάλι στη σκηνή. Ο Ραντζέλοβιτς έχει εμφανιστεί πολύ πιο ώριμος και πλέον σαν να ξέρει τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο. Πιο συγκεντρωμένος στη δουλειά του και όλο αυτό βγαίνει στο χορτάρι.

Με την Κράσνονταρ έχει κάνει ένα υπέροχο ημίχρονο με μεγάλη διάρκεια. Έχει βγάλει ενέργεια και το σημαντικό είναι ότι έχει παίξει με μυαλό, διότι τα προσόντα και το ταλέντο τα είχε δεν του έλειπαν. Και στο πρώτο ημίχρονο με τη Βόλφσμπεργκερ ήταν ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και αυτή τη στιγμή είναι σε κατάσταση να χτυπάει την πόρτα της ενδεκάδας. Αρκεί φυσικά όλο αυτό να συνεχιστεί και να μείνει με το κεφάλι χαμηλά.