Εβδομάδα εξελίξεων στον «άσο» για τον Ολυμπιακό

Ο Τόμας Βάτσλικ, εφόσον αποκλειστεί το Σάββατο (3/7) από τη Δανία στο Euro 2020, θα είναι σε θέση να μιλήσει από βδομάδα με πιο καθαρό μυαλό για το μέλλον του στον Ολυμπιακό. Σε διαρκείς επαφές και με τον Αλφόνς Αρεολά της Παρί Σεν Ζερμέν.

Εβδομάδα εξελίξεων στον «άσο» για τον Ολυμπιακό

Παράταση παίρνει το θέμα του Τόμας Βάτσλικ και τον Ολυμπιακό. Η Τσεχία πέρασε την Ολλανδία στο Euro 2020, συνεπως οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να περιμένουν ακόμα μία εβδομάδα για να δουν αν θα μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές για την επίτευξη της συμφωνίας.

Ουσιαστικά οι Πειραιώτες έχουν έρθει σε κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Τσέχο γκολκίπερ, ο οποίος από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι συζητήσεις, είχε εκφράσει στους ατζέντηδές του τον ενθουσιασμό του στην προοπτική να συνεχίσει στο λιμάνι.

Απλώς, δεν ήθελε όλη αυτή η κουβέντα για το μέλλον του να τον επηρεάσει στο Euro 2020 και για αυτό το λόγο είχε ξεκαθαρίσει προς πάσα κατεύθυνση, ότι μετά το τουρνουά θα έτρεχε και ο ίδιος τη διαδικασία για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Aν αποκλειστεί η Τσεχία κόντρα στους Δανούς το προσεχές Σάββατο (3/7), τότε είναι πολύ πιθανό να έχουμε οριστικές εξελίξεις εντός της ερχόμενης εβδομάδας στο θέμα του Βάτσλικ.

Απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, αν δεν αλλάξει κάτι θεαματικά, τότε ο Τσέχος αναμένεται να φορέσει τα κόκκινα γάντια.

Τι μπορεί να φέρει τούμπα την κατάσταση; Αν η Παρί Σεν Ζερμέν συμφωνήσει στο να καλύψει το μισό συμβόλαιο του Αλφόνς Αρεολά, παραχωρώντας τον δανεικό στον Ολυμπιακό. Σε αυτό το σενάριο, τότε ο Γάλλος γκολκίπερ θα κερδίσει στο… νήμα τον Βάτσλικ.