Καραργύρης: «Η ομάδα δένει από νωρίς»

Το δικό του σχόλιο για την προετοιμασία του Ολυμπιακού έκανε ο Ηλίας Καραργύρης στην κάμερα της NOVA

Καραργύρης: «Η ομάδα δένει από νωρίς»

Το παρών στη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού δίνει και ο Ηλίας Καραργύρης που παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Πειραιά σχολίασε τις πρώτες μέρες των πρωταθλητών στην Αυστρία, αλλά και την απόδοση τους στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις πρώτες εντυπώσεις από την προετοιμασία: «Έχει ξεκινήσει πολύ καλά. Μπορεί οι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό έδαφος να έχουν καταστήσει την προετοιμασία δύσκολη αλλά νομίζω ότι οι προπονήσεις κυλούν καλώς. Είδαμε ότι τα παιδιά που έπαιξαν είναι σε καλή φυσική κατάσταση για πρώτο φιλικό και νομίζω ότι η ομάδα ”δένει” από νωρίς».

Για την απόδοση του Ολυμπιακού στο φιλικό: «Ως Ολυμπιακός θέλουμε πάντα να κερδίζουμε είτε είναι προπόνηση είτε ακόμα και σε φιλικό. Η σημερινή νίκη είναι πολύ σημαντική για να μπούμε με το δεξί στη χρονιά που έρχεται. Συμφωνώ ότι στο β’ πατήσαμε γκάζι, στο α’ είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Κώστα (σ.σ.: Φορτούνη) που ελπίζω να είναι καλά και μας άλλαξε λίγο το ρυθμό, επηρεάζοντας λίγο τα παιδιά που ήδη έπαιζαν. Νομίζω ότι και στο πρώτο μέρος είχαμε τις φάσεις μας, είχαμε το δοκάρι, απλά δεν είχαμε το αποτέλεσμα το οποίο ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και καταφέραμε να κερδίσουμε».

Για τους νεαρούς στην προετοιμασία: «Ο Αποστολόπουλος μπήκε να παίξει ουσιαστικά χωρίς ζέσταμα γιατί η είσοδός του ήταν αναγκαστική. Αντεπεξήλθε πολύ καλά στις παρούσες συνθήκες και μέσα από αυτό αντανακλάται η δουλειά που κάνει στην προπόνηση αλλά και μετά την προπόνηση που μένει παραπάνω. Το ίδιο ισχύει και για τον Σαπουντζή, είναι και τα δύο παιδιά πολύ συγκεντρωμένα και προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στον προπονητή, ο οποίος είμαι σίγουρος ότι στο εγγύς μέλλον θα τους δώσει τις ευκαιρίες που τους αναλογούν».

Για το μήνυμα στους καθηγητές του ενόψει εξεταστικής: «Βοηθήστε με! Όχι εντάξει, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου και εκεί όπως και στο γήπεδο».