Ρέαμπτσιουκ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην προετοιμασία του Ολυμπιακού, στο φιλικό με την Βολφσμπέργκερ και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα. 

Ρέαμπτσιουκ: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού» (vid)

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ έδωσε το παρών στο φιλικό του Ολυμπιακού με τη Βολφσμπέργκερ στο πλαίσιο της «ερυθρόλευκης» προετοιμασίας στην Αυστρία.

Με δηλώσεις του στο Olympiacos TV ο Μολδαβός σχολίασε την εικόνα των Πειραιωτών, ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την προετοιμασία: «Είναι πολύ σημαντική έτσι ώστε να χτίσουμε μία βάση για τη νέα χρονιά. Θα παίξουμε κάποια παιχνίδια στα οποία θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά σε αυτά που θέλουμε να περάσουμε στα επόμενα παιχνίδια όταν ξεκινήσει η χρονιά.

Για το φιλικό: «Ήταν δύσκολο παιχνίδι γιατί δυσκολευτήκαμε σε κάποιες φάσεις του αγώνα κάποια στιγμή υποφέραμε αλλά είναι σημαντικό αυτό για να μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε σε έναν αγώνα. Νικήσαμε και κρατάμε τις καλές εντυπώσεις

Για την επιλογή της Αυστρίας στο πλαίσιο της προετοιμασίας και τη διαφορά των καιρικών συνθηκών σε σχέση με την Ελλάδα: «Πιστεύω το αντίθετο θα ήταν πιο δύσκολο. Οπότε ήταν καλύτερο που ήρθαμε εδώ για να χτίσουμε τη φυσική κατάσταση. Είναι πιο ωραία να δουλέψουμε εδώ παρά στην Αθήνα».

Για την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν και δεν έχω παίξει μπροστά στους φίλους του Ολυμπιακού, τους ξέρω γιατί είναι παγκοσμίως γνωστοί. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους».