Ο Ερυθρός Αστέρας ελπίζει για Μάριν!

Ο Γερμανός που δεν τα πήγε άσχημα στο Ζέεφελντ, αλλά είναι αμφίβολο αν θα παραμείνει στο ρόστερ λόγω του υψηλού του συμβολαίου, παραμένει στη λίστα των Σέρβων.

Ο Ερυθρός Αστέρας ελπίζει για Μάριν!

Ο Μάρκο Μάριν ήταν από τους ποδοσφαιριστές που τουλάχιστον στα μάτια του Πέδρο Μαρτίνς δεν πέρασε απαρατήρητος στο πρώτο στάδιο προετοιμασίας στην Αυστρία. Το τι θα γίνει εώς τις 31 Αυγούστου είναι ένα άλλο κεφάλαιο, καθώς στο τέλος πολλά μπορούν να παίξουν το ρόλο τους.

Από το γεγονός ότι έχει ένα πολύ υψηλό συμβόλαιο, από το ότι δεν υπολογίζεται ως βασικός, ενώ υπήρχαν και τα περσινά κρούσματα απειθαρχίας που είχαν ως αποτέλεσμα να τον φέρουν σε δύσκολη θέση πριν καν ταξιδέψει η αποστολή για το Ζέεφελντ.

Στο Βελιγράδι εξακολουθούν να υποστηρίζουν ότι ο Μάριν δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού και έχουν αρχίσει πάλι να τρέφουν ελπίδες ότι στο τέλος θα τον κάνουν δικό τους. Ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένουν εώς την τελευταία μέρα της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο Ερυθρός Αστέρας εμφανίζεται διατεθειμένος να του προσφέρει ένα συμβόλαιο κοντά στο ένα εκατομμύριο, ωστόσο, δεν θέλει να πληρώσει τον Ολυμπιακό. Ουσιαστικά θέλει να τον πάρει τσάμπα.

Κατά συνέπεια οι Σέρβοι ποντάρουν στο γεγονός ότι επειδή έχει ακόμη έναν χρόνο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, ενδεχομένως οι Πειραιώτες να τον αφήσουν ελεύθερο στα τελειώματα του Αυγούστου για να γλιτώσουν το συμβόλαιό του. Όλα αυτά – επαναλαμβάνουμε – είναι υποθέσεις που προέρχονται από το Βελιγράδι.

Αυτή τη στιγμή ο Μάριν παραμένει παίκτης του Ολυμπιακού και θα είναι κανονικά και στην προετοιμασία σε Βέλγιο και Ολλανδία.