Ολυμπιακός: Στο Ίνσμπρουκ για μαγνητική ο Φορτούνης

ΣΤΑΝΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Αυτή την ώρα ο Κώστας Φορτούνης πηγαίνει στο Ίνσμπρουκ για να υποβληθεί σε μαγνητική με την ελπίδα το αποτέλεσμα της να διαψεύσει τους φόβους των ανθρώπων του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Στο Ίνσμπρουκ για μαγνητική ο Φορτούνης

Στον Κώστα Φορτούνη επικεντρώνεται σήμερα όλο το ενδιαφέρον της προετοιμασίας του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός αποχώρησε από το παιχνίδι με τη Βόλφσμπεργκερ στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Για στροφική κάκωση στο αριστερό γόνατο έκανε λόγο η πρώτη διάγνωση και είναι γεγονός ότι στο μεγάλο λιμάνι υπάρχει έντονη ανησυχία ότι τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Σε αυτές τις περιπτώσεις όλοι αποφεύγουν να πουν το οτιδήποτε, όμως, τα σημάδια δεν είναι και τόσο καλά.

Ο Κώστας Φορτούνης που μπήκε στην προετοιμασία με πολύ καλή ψυχολογία περιμένει και αυτός με πολύ μεγάλη αγωνία το αποτέλεσμα της μαγνητικής. Ο διεθνής άσος αυτή την ώρα πηγαίνει στο Ίνσμπρουκ προκειμένου να υποβληθεί σε μαγνητική και να φανεί το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί.

Η αγωνία είναι μεγάλη στον Ολυμπιακό, αλλά και ο φόβος ακόμα μεγαλύτερος για τον «Φόρτου», ο οποίος την πάτησε χθες εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου. Μία λακκούβα έκανε τη ζημιά στον διεθνή άσο των πρωταθλητών Ελλάδας που του γύρισε το γόνατο και πλέον όλοι ελπίζουν ότι η μαγνητική θα διαψεύσει τους φόβους τους και τις ανησυχίες.