Σε… αναμμένα κάρβουνα στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΣΤΑΝΣ, ΑΥΣΤΡΙΑ. Την Κυριακή (27/6) ο Κώστας Φορτούνης θα πάει για μαγνητική για να διαπιστωθεί αν έχει πάθει κάποιον σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο ή όχι. Επικρατεί ανησυχία στο ερυθρόλευκο «στρατόπεδο».

Σε… αναμμένα κάρβουνα στον Ολυμπιακό για τον Φορτούνη

Ο πρώτος κακός οιωνός ήταν την ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού έφτασαν στο Βεργκλ για το φιλικό με την Βολφσμπέργκερ και αντίκρισαν την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Είδαν ένα τερέν με ένα σωρό σημεία που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τραυματισμούς. Και τελικά προέκυψε ο τραυματισμός του Κώστα Φορτούνη στο 26’, όταν σε μία ανύποπτη στιγμή το πόδι του… βούλιαξε στον αγωνιστικό χώρο σε μία προσπάθειά του να πασάρει και αποχώρησε τελικά από το φιλικό με μία κάκωση στο αριστερό γόνατο.

Με σιγουριά δεν μπορεί να μιλήσει κανείς για το αν έχει υποστεί κάποιον σοβαρό τραυματισμό. Αυτό είναι κάτι που θα το δείξει η μαγνητική στην οποία θα υποβληθεί την Κυριακή (27/6).

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι μία πραγματικότητα ότι εντός της ομάδας κάθονται σε «αναμμένα κάρβουνα», εκφράζεται έντονη ανησυχία ότι μπορεί να έχει υποστεί έναν σοβαρό τραυματισμό. Δεν φοβούνται ότι έχει υποστεί τον προ δύο ετών τραυματισμό του που τον άφησε σχεδόν έξι μήνες έξω.

Ωστόσο, αγωνιούν μήπως το χτύπημα στο αριστερό γόνατο τον αφήσει για ένα εύλογο χρονικό διάστημα εκτός αγωνιστικής δράσης και χάσει τα προκριματικά του καλοκαιριού.

Εν αναμονή λοιπόν των εξετάσεων που θα υποβληθεί την Κυριακή (27/6) σε κλινική στην Αυστρία, με την ελπίδα να μην έχει τελικά κάτι σοβαρό και ο Πέδρο Μαρτίνς να μπορεί να τον έχει σύντομα στη διάθεσή του.