Τι θα δούμε στα φιλικά του Ολυμπιακού

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΣΤΑΝΣ, ΑΥΣΤΡΙΑ: Πώς ετοιμάζεται να διαχειριστεί τους ποδοσφαιριστές του ο Πέδρο Μαρτίνς στα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί αυστριακού εδάφους.

Τι θα δούμε στα φιλικά του Ολυμπιακού

Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα παίξει το πρώτο φιλικό παιχνίδι της φετινής του προετοιμασίας.

Ολυμπιακός - Βολφσμπέργκερ: Το κανάλι και η ώρα του πρώτου φιλικού

Η ομάδα του Πειραιά θα αντιμετωπίσει τη Βόλφσμπεργκερ (18:00, NS1) με τους ποδοσφαιριστές να έχουν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν μετά από δέκα ημέρες προετοιμασίας.

Το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων είναι λίγο επιβαρυμένο σε σχέση με ότι είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Μέχρι τις 4 Ιουλίου οι πρωταθλητές θα παίξουν έξι φιλικά ματς τα οποία είναι χωρισμένα σε τρεις δυάδες. Αύριο υπάρχει το ματς με την Κράσνονταρ για τους Πειραιώτες και όλο αυτό το πλάνο δεν έχει γίνει καθόλου τυχαία από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Συγκεκριμένα απόψε ο κόουτς αναμένεται να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές ενδεκάδες που θα παίξουν από 45 λεπτά η κάθε μία. Το ίδιο θα γίνει και αύριο με την Κράσνονταρ. Τη Δευτέρα το πρόγραμμα θα έχει προπόνηση και μετά έρχεται μία άλλη δυάδα φιλικών.

Στις 29/6 με την Σάλτσμπουργκ και στις 30/6 με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας ο κόουτς θα αυξήσει τον χρόνο συμμετοχής. Συγκεκριμένα κάποιοι στο ένα ματς θα παίξουν 60 λεπτά και κάποιοι άλλοι 30 λεπτά και το αντίστροφο θα γίνει στο επόμενο. Στα δύο τελευταία φιλικά με Ούφα και Κραϊόβα κάποιοι θα παίξουν 90 λεπτά στο ένα ματς και κάποιοι 90 λεπτά στο άλλο.

Με την επιστροφή στην Αθήνα είναι προγραμματισμένο ένα φιλικό με τη Γαλατασαράι στις 13 Ιουλίου, αλλά ο Μαρτίνς θέλει ακόμα ένα πριν από αυτό με τους Τούρκους. Σε αυτό που θα κλείσει θα χρησιμοποιήσει πάλι δύο ενδεκάδες από 45 λεπτά, ενώ η αναμέτρηση με τη Γαλατά θα είναι η πρόβα τζενεράλε για τον β’ προκριματικό.