Ολυμπιακός: Η πρώτη μέρα του Κουντέ στην Αυστρία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΣΤΑΝΣ, ΑΥΣΤΡΙΑ: Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε τη δουλειά στην Αυστρία και ο Πιερ Κουντέ έβγαλε κανονικά το μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης που έγινε στο Στανς.

Ολυμπιακός: Η πρώτη μέρα του Κουντέ στην Αυστρία

Την Τετάρτη ανακοινώθηκε η μεταγραφή του και την Παρασκευή έπιασε κανονικά δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα στο Στανς της Αυστρίας. Ο λόγος για τον Πιερ Κουντέ, ο οποίος αν και είναι λίγα εικοσιτετράωρα στον Ολυμπιακό μπήκε αμέσως στην προπόνηση με τους συμπαίκτες του.

Ο Καμερουνέζος χαφ συμμετείχε κανονικά σε όλες τις ασκήσεις που έγιναν από τον Πέδρο Μαρτίνς το απόγευμα της Παρασκευής. Φυσικά δεν μπορούν να βγουν συμπεράσματα από μία προπόνηση, αλλά στις πρώτες του στιγμές με τον Ολυμπιακό έδειξε ότι είναι ένας γρήγορος χαφ.

Ο Μαρτίνς του είχε δώσει εντολή να παίζει στον άξονα και στην ουσία να είναι αυτός που παίρνει την πρώτη μπαλιά. Έκανε σωστές μεταβιβάσεις στα άκρα για να ανοίξει το παιχνίδι της ομάδας. Προσπάθησε 1-2 φορές να παίξει κάθετα, αλλά δεν το επιχείρησε περισσότερες. Ο Κουντέ θέλει το χρόνο του, αλλά έδειξε να είναι σε αρκετά καλή κατάσταση.

Δεν μπορέσαμε να τον δούμε σε ανοιχτό γήπεδο και σε ένα κανονικό δίτερμα για να υπάρχει ένα δείγμα των αντιδράσεων του σε πίεση. Όταν οι συμπαίκτες του έπαιξαν δίτερμα εκείνος βγήκε στην άκρη και συνέχισε ειδικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του γυμναστή, Χρήστου Μουρίκη. Ο Καμερουνέζος θέλει δουλειά στη φυσική κατάσταση, όμως, δεν θα αργήσει να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα.