Οι Τούρκοι επιμένουν ότι η Γαλατασαράι θα προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ στον Φορτούνη!

Η Γαλατασαράι έχει στην κορυφή της λίστας της τον Κώστα Φορτούνη, του προσφέρουν ένα «βασιλικό» συμβόλαιο, αλλά εξακολουθούν να βρίσκουν... τοίχο στον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι επιμένουν ότι η Γαλατασαράι θα προσφέρει 2,5 εκ. ευρώ  στον Φορτούνη!

Για τον Κώστα Φορτούνη έχουν οργιάσει τα τελευταία 24ωρα τα τουρκικά ΜΜΕ. Όχι άδικα φυσικά... Είναι γεγονός ότι η Γαλατασαράι θέλει τον παίκτη. Και τον θέλει πολύ! Το θέμα είναι ότι την πιάνει... ζαλάδα όταν ακούει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού και προς το παρόν δείχνει να κάνει ένα βήμα πίσω, δίχως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα επανέλθει με μία προσφορά γύρω στα 6 εκατομμύρια, όπως φημολογείται στην γειτονική χώρα.

Βέβαια, και τα 6 εκατομμύρια είναι λίγα για τον Φορτούνη, αλλά είναι μία βάση για να γίνει μία πρώτη σοβαρή κουβέντα. Από εκεί και πέρα, αυτό που προκύπτει από την Κωνσταντινούπολη είναι ότι ο στόχος της Γαλατασαράι είναι να δώσει ένα «βασιλικό» συμβόλαιο στον 29χρονο άσο. Ένα συμβόλαιο της τάξης των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, δηλαδή σχεδόν 1 εκατομμύριο πάνω από το συμβόλαιο που έχει με τον Ολυμπιακό.

Οι Τούρκοι ποντάρουν στο ότι θα δελεάσουν τον Φορτούνη και πιστεύουν ότι θα γίνει πιο εύκολη η δουλειά τους. Είναι δικαίωμά τους φυσικά να το πιστεύουν αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ο Φορτούνης και ο... κάθε Φορτούνης που είναι στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αν πωληθεί θα γίνει με βάση τα «θέλω» των Πειραιωτών και όχι με βάση τα «θέλω» του ενδιαφερόμενου.

Το ότι αναμένεται να γίνει «παιχνίδι» ανάμεσα σε Γαλατά, Ολυμπιακό και Φορτούνη, είναι κάτι που το περιμέναμε από τα τέλη Μαϊου, όταν πρωτακούστηκε το ενδιαφέρον των Τούρκων. Από εκεί και πέρα, αν η Γαλατασαράι θεωρεί ότι έχει τύχη ακόμα και με μία πρόταση 6 εκατομμυρίων, τότε έχει «ζυγίσει» λανθασμένα την υπόθεση.