Σε ιδανικές συνθήκες πιάνει δουλειά ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

ΑΠΟΣΤΟΛΗ – ΣΤΑΝΣ, ΑΥΣΤΡΙΑ: Στο Στανς βρίσκεται ο Ολυμπιακός και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη προπόνηση επί αυστριακού εδάφους.

Σε ιδανικές συνθήκες πιάνει δουλειά ο Ολυμπιακός στην Αυστρία

Στο Στανς βρίσκεται η αποστολή του Ολυμπιακού όπου θα συνεχιστεί η προετοιμασία με τη διεξαγωγή έξι φιλικών αγώνων. Οι Πειραιώτες έφτασαν στο αεροδρόμιο του Ίνσμπρουκ το μεσημέρι και ήδη οι συνθήκες που συνάντησαν είναι ιδανικές για να προπονηθούν.

Η Αυστρία υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό με συννεφιά και 22 βαθμούς κελσίου καμία σχέση δηλαδή με τις συνθήκες που γίνονταν οι προπονήσεις στον Ρέντη. Οι πρωταθλητές Ελλάδας έφυγαν από τον καύσωνα της Αθήνας και πλέον μπορούν να συνεχίσουν την προετοιμασία τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν θα χαριστεί στους ποδοσφαιριστές του την πρώτη ημέρα στην Αυστρία και στις 19:00 ώρα Ελλάδας θα τους βγάλει στο γήπεδο προκειμένου να κάνουν την πρώτη τους προπόνηση.

Όπως είναι λογικό όλο το ενδιαφέρον εστιάζεται στα νέα πρόσωπα, τον Τικίνιο και τον Κουντέ που είναι τα δύο νέα αποκτήματα. Ακόμη και οι Τσούμιτς, Μάρκοβιτς είναι ποδοσφαιριστές που έχουν ενδιαφέρον για την ομάδα του Πειραιά. Σε λίγη ώρα, λοιπόν είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού επί αυστριακού εδάφους, ενώ γι’ αύριο είναι προγραμματισμένο το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Βόλφσμπεργκερ.