Αστέρας Τρίπολης:  O Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα είναι ο αντί – Κώτσιρας (vid)

Στον Αστέρα Τρίπολης κινήθηκαν άμεσα για να καλύψουν το κενό του Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος υπέγραψε στον Παναθηναϊκό. Ο «εκλεκτός» για το δεξί άκρο της άμυνας είναι ο Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα.

Αστέρας Τρίπολης:  O Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα είναι ο αντί – Κώτσιρας (vid)

Ο Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα είναι ο αντί-Κώτσιρας στον Αστέρα Τρίπολης, με τους Αρκάδες χωρίς να χάνουν χρόνο, να κλείνουν άμεσα το κενό του Έλληνα άσου, ο οποίος όπως είναι γνωστό συνεχίζει στον Παναθηναϊκό.

Ο Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα αφού έχει συμφωνήσει σε όλα και μένει μόνο η ανακοίνωση από την πλευρά της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Σεβίλλης και στην πορεία φόρεσε τη φανέλα της εθνικής Ισπανίας σε επίπεδο Κ18, Κ19 και Κ21.

Από το 2014 έως το 2018 έπαιξε 139 φορές με τη Σεβίλλη Β’, έχοντας κι ένα γκολ. Είχε και μία συμμετοχή με την πρώτη ομάδα το 2016.

Στις 29 Ιουνίου του 2018 υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την Κάντιθ, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια η Ρασίνγκ Σαντατέρ (16 ματς) και η Ρεάλ Μπέτις Β' (15 ματς).

Στον Αστέρα Τρίπολης ελπίζουν πως κι αυτή τη φορά η Ισπανική αγορά θα αποδειχθεί «χρυσάφι» για την ομάδα, με τον Νταβίντ Καρμόνα Σιέρα να καλείται να καλύψει το κενό του εξαιρετικού εδώ και χρόνια Κώτσιρα.