Παναιτωλικός: Τα φιλικά της προετοιμασίας

Ο Παναιτωλικός έκανε γνωστά τα φιλικά που θα δώσει η ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της. Την Πέμπτη (1/7) είναι προγραμματισμένη η έναρξη των προπονήσεων.

Παναιτωλικός: Τα φιλικά της προετοιμασίας

Την Πέμπτη (1/7) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Μάλιστα η ΠΑΕ την Παρασκευή (25/6) έκανε γνωστό το πρόγραμμα των φιλικών αγώνων για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου.

«Την Πέμπτη 1 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με προπονήσεις που θα γίνουν στο Emileon και δύο «οικογενειακά διπλά» με την ομάδα Κ19, στις 10 και 17 του μήνα.

Από τις 26 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου η προετοιμασία θα συνεχιστεί στο Καρπενήσι. Στο διάστημα αυτό θα πραγματοποιηθούν φιλικοί αγώνες με:

Τον Αίολο Καρπενησίου στις 29 Αυγούστου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου

Τη Λαμία στη 1 Αυγούστου στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθ. Διάκος»

Τον ΝΠΣ Βόλο στις 3 Αυγούστου στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθ. Διάκος»

Μετά την επιστροφή της ομάδας στο Αγρίνιο θα πραγματοποιηθεί φιλικός αγώνας με το ΠΑΣ Γιάννινα στις 8 Αυγούστου στο Emileon και με την ΑΕ Καραϊσκάκης στις 12 Αυγούστου επίσης στο Emileon. Για τις 14 Αυγούστου έχει προγραμματιστεί ο τελευταίος φιλικός αγώνας με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο «Γ. Καμάρας»», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.