Άρης: Ο Ρόουζ φεύγει για Λέγκια, ο Σάσα επιστρέφει

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ ολοκληρώνει την μεταγραφή του στη Λέγκια Βαρσοβίας, ενώ ο Λούκας Σάσα ενσωματώνεται στην προετοιμασία του Άρη.

Άρης: Ο Ρόουζ φεύγει για Λέγκια, ο Σάσα επιστρέφει

Στην τελική ευθεία, όπως όλα δείχνουν, έχει μπει η μεταγραφή του Λίντσεϊ Ρόουζ στη Λέγκια Βαρσοβίας. Ο Άρης έδωσε άδεια στον 29χρονο αμυντικό ώστε να μεταβεί στην πρωτεύουσα της Πολωνίας και να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά, προκειμένου να ενταχθεί στη Λέγκια.

Σύμφωνα με τα πολωνικά δημοσιεύματα, οι διοικούντες τη Λέγκια προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Ρόουζ ενώ το ποσό που θα μπει στα ταμεία της ΠΑΕ Άρης είναι κοντά στις 700.000 ευρώ.

Κι αν ο Ρόουζ αναμένεται να αποχαιρετήσει το «Κλεάνθης Βικελίδης», επιστρέφει σε αυτό ο Λούκας Σάσα. Ο 30χρονος Βραζιλιάνος, που είχε προ ημερών βρεθεί θετικός στον κορονοϊό κι έχασε το πρώτο κομμάτι της προετοιμασίας στο Βέρμιο, είναι πλέον «καθαρός» να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη.

Το τελευταίο τεστ που έκανε ήταν αρνητικό και σήμερα θα μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα ώστε να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, με το βλέμμα να είναι στραμμένο στις διπλές αναμετρήσεις με την Αστάνα για το Β' προκριματικό γύρο του Conference League (22 και 29 Ιουλίου).