Αποφασισμένη η Γαλατασαράι να κάνει δικό της τον Φορτούνη

Στην Τουρκία έλεγαν για νέες επαφές ανάμεσα σε Γαλατασαράι και Ολυμπιακό για τον Κώστα Φορτούνη, με την ομάδα της Πόλης να εμφανίζεται αποφασισμένη για την απόκτηση του 29χρονου άσου.

Αποφασισμένη η Γαλατασαράι να κάνει δικό της τον Φορτούνη

Η Γαλατασαράι, όπως και η Μπεσίκτας, δίχως ίχνος αμφιβολίας είναι οι δύο ομάδες που έχουν εκφράσει με κάθε επισημότητα το ενδιαφέρον τους για τον Κώστα Φορτούνη.

Περισσότερο η Γαλατά όμως φαίνεται να έχει πάρει πιο σοβαρά την συγκεκριμένη υπόθεση. Μια Γαλατά που προ ημερών, όπως είχε αποκαλύψει και το «ΦΩΣ», είχε καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, αλλά οι Πειραιώτες την απέρριψαν με συνοπτικές διαδικασίες. Το ύψος της προσφοράς δεν έγινε γνωστό, αλλά η Γαλατά δεν φτάνει στην παρούσα φάση σε καμία περίπτωση τα 10 εκατομμύρια.

Λέγεται λοιπόν ότι οι Τούρκοι θα επιδιώξουν πρώτα να δελεάσουν τον Φορτούνη και να του προσφέρουν «γη και ύδωρ». Φημολογείται έντονα ότι του έχουν υποσχεθεί ένα συμβόλαιο άνω των 2 εκατομμυρίων ευρώ.

Φυσικά, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο δεν τον έχει ο Φορτούνης, αλλά ο Ολυμπιακός. Την Πέμπτη (24/6) οι Τούρκοι έγραφαν ότι η Γαλατά έστειλε ακόμα και άνθρωπό της στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, κάτι που δεν επιβεβαιωνόταν από πουθενά.

Μάλιστα, συμπλήρωναν ότι η απάντηση που εισέπραξαν από τον Ολυμπιακό ήταν πώς με λιγότερο από 7 εκατομμύρια δεν πρόκειται να συζητήσουν οι Πειραιώτες. Το συγκεκριμένο ποσό φάνηκε υπερβολικό για τους Τούρκους.

Αυτό που έχει σημασία και πρέπει να κρατήσουμε είναι ότι η Γαλατά όντως ενδιαφέρεται για τον Φορτούνη πιο ζεστά από κάθε άλλον, όντως έχει πλησιάσει τον Ολυμπιακό, όντως υπόσχεται ένα βασιλικό συμβόλαιο στον 29χρονο άσο, αλλά δεν είναι σε κατάσταση στην παρούσα φάση για να βγάλει από τα ταμεία της πολλά χρήματα για να δελεάσει τους «ερυθρόλευκους». Ίσως αν καταφέρει να μπει στους ομίλους του Champions League, να αποφασίσει να κάνει την υπέρβασή της. Προς το παρόν δεν φαίνεται διατεθειμένη να φτάσει ούτε τα 7 εκατομμύρια, τα οποία υποτίθεται σύμφωνα με τους Τούρκους ζήτησε ο Ολυμπιακός.