Ολυμπιακός: Ορθάνοικτη η πόρτα να ξαναγίνει βασικός ο Σισέ στο ξεκίνημα

Ο Παπέ Σισέ υπολογίζεται κανονικά από τον Πέδρο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν, αλλά και ο Σενεγαλέζος στόπερ θα πρέπει το καλοκαίρι να αποδείξει ότι δικαίως ο προπονητής του ζήτησε την παραμονή του στον Ολυμπιακό. Στο ξεκίνημα της χρονιάς η πόρτα της ενδεκάδας είναι ορθάνοικτη λόγω των θεραπειών και της τιμωρίας του Ουσεϊνού Μπα από το πρώτο ευρωπαϊκό

Ολυμπιακός: Ορθάνοικτη η πόρτα να ξαναγίνει βασικός ο Σισέ στο ξεκίνημα

Ο Παπέ Σισέ θα ενσωματωθεί απευθείας στην προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία. Μάλιστα, αναμένεται να φτάσει πρώτος στο Στανς και να περιμένει το μεσημέρι της Παρασκευής (25/6) την αποστολή των Πειραιωτών στο «στρατηγείο» τους στην περιφέρεια του Τιρόλ.

Είναι ξεκάθαρο το πλάνο για τον Σενεγαλέζο στόπερ. Από εκεί που ήταν με το ενάμισι πόδι εκτός Ολυμπιακού και το αρχικό σχέδιο ήταν ότι επιστρέφει στον Ρέντη για να... ξαναφύγει, ο Πέδρο Μαρτίνς τον υπολογίζει κανονικότατα για τη νέα σεζόν.

Από τη μία οι καλές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν στο δεύτερο μισό της σεζόν και από την άλλη η επιθυμία του Σισέ να παραμείνει στον σύλλογο, είχε ως αποτέλεσμα να είναι μονόδρομος η παρουσία του και τη νέα χρονιά.

Ο Σισέ βεβαίως θα πρέπει να αποδείξει στο χορτάρι το καλοκαίρι, είτε στην προετοιμασία, είτε στα προκριματικά, ότι δικαίως ο προπονητής του ζήτησε την παραμονή του.

Στον Ολυμπιακό τού έχουν εμπιστοσύνη, αλλά και ο Αφρικανός οφείλει να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται. Ο ίδιος θα δώσει τα πάντα για να ξανακερδίσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και ειδικά από τη στιγμή που ο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του την καθιέρωση του 3-4-3. Ο Σισέ λοιπόν αρχής γενομένης από τα φιλικά της Αυστρίας, θα κληθεί να αποδείξει στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει για βασικό.

Μην ξεχνάμε ότι θα απουσιάζει ο Ουσεϊνού Μπα από τα φιλικά λόγω των θεραπειών του μετά την εγχείριση στη μέση, αλλά και από το πρώτο ευρωπαϊκό ματς λόγω τιμωρίας. Κατά συνέπεια, η πόρτα της ενδεκάδας για τον Σισέ είναι ορθάνοικτη στο ξεκίνημα της σεζόν.