Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού

Μετά τον Πιερ Κουντέ ποιος παίρνει σειρά; Ο Ολυμπιακός φουλάρει για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Οι μεταγραφικές προτεραιότητες του Ολυμπιακού

Με την απόκτηση του Πιερ Κουντέ ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή μετά από αυτή του Τικίνιο. Ο Καμερουνέζος θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ομάδας του Πειραιά, ενώ αναμένονται οι εξελίξεις με τον Μαντί Καμαρά, αλλά και το τι θα γίνει με τους Πέπε, Τιάγκο Σίλβα.

Η μεταγραφική ενίσχυση για τους πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζεται και πλέον οι προτεραιότητες έχουν αλλάξει. Πριν μερικές εβδομάδες ο βασικός στόχος ήταν να έρθει ένας εξτρέμ εδώ και τώρα. Με τον Πέδρο Μαρτίνς, μάλιστα να έχει ζητήσει τον ποδοσφαιριστή έως την πρώτη προπόνηση.

Τελικά τα δεδομένα έχουν αλλάξει και η επόμενη μεταγραφή μετά τον Τικίνιο ήταν ο Κουντέ προαναγγέλλοντας ουσιαστικά εξελίξεις και για τον Μαντί Καμαρά. Τι γίνεται από εδώ και πέρα με τον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού; Ο εξτρέμ παραμένει στο κάδρο, αλλά δεν είναι η προτεραιότητα των Πειραιωτών. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως αν βρεθεί κάποιος εξτρέμ δεν θα αποκτηθεί.

Το θέμα είναι ότι ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή έχει επικεντρωθεί στο θέμα του τερματοφύλακα. Επειδή οι εξελίξεις τρέχουν με τον Ζοσέ Σα οι Πειραιώτες τα δίνουν όλα προκειμένου να αποκτήσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Προτεραιότητα τους είναι επίσης και ο αριστερός μπακ, αφού ο Χοσέ Χολέμπας έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να μη συνεχίσει με την ερυθρόλευκη φανέλα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.