Παναιτωλικός: Η Πλατένσε ανακοίνωσε τον Λούι

Ο Μπράιαν Λούι γυρίζει στην Ελλάδα για να παίξει στον Παναιτωλικό. Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην ομάδα του Αγρινίου, η Πλατένσε.

Παναιτωλικός: Η Πλατένσε ανακοίνωσε τον Λούι

Την άλλη εβδομάδα θα έρθει στη χώρα μας για να υπογράψει και να ανακοινωθεί ο Μπράιαν Λούι από τον Παναιτωλικό αλλά τη μεταγραφή την πρόλαβε και την ανακοίνωσε η Πλατένσε.

Για τον δεξιό ακραίο αμυντικό, η Πλατένσε εξέδωσε ανακοίνωσε όπου και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του αναφέροντας, μεταξύ άλλων, πως «του ευχόμαστε κάθε επιτυχία. Είναι ένας παίκτης που θα μείνει στην ιστορία της ομάδας, καθώς τη βοήθησε στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία».

Η άφιξη του 32χρονου ακραίου οπισθοφύλακα στην Ελλάδα υπολογίζεται την επόμενη εβδομάδα για να υπογράψει και να ανακοινωθεί και φυσικά να ξεκινήσει προετοιμασία με τα «καναρίνια».

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Παναιτωλικό και μένει το τυπικό της υπόθεσης. Να μεταβεί στο Αγρίνιο για να υπογράψει και να ανακοινωθεί από τον Παναιτωλικό, εκεί όπου θα βρει τον Γιάννη Αναστασίου με τον οποίο και είχαν συνεργαστεί στον Παναθηναϊκό.