Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κουντέ

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μεταγραφής του Πιερ Κουντέ στον Ολυμπιακό και ο Καμερουνέζος ανακοινώθηκε από τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Επίσημο! Παίκτης του Ολυμπιακού ο Κουντέ

Τη δεύτερη φετινή του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός, αφού ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος για τη μετακίνηση του Πιερ Κουντέ στην ομάδα του Πειραιά. Ο Καμερουνέζος χαφ βρίσκεται στην Ελλάδα από τα ξημερώματα της Τετάρτης προκειμένου να τελειώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η πρώτη του ημέρα στην Αθήνα ήταν αρκετά κουραστική και απαιτητική. Πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και από τη στιγμή που όλα κύλησαν ομαλά ο ποδοσφαιριστής πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και έβαλε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους".

Ο 25χρονος χαφ υπέγραψε για τρία χρόνια με την ομάδα του Πειραιά και πιάνει άμεσα δουλειά. Από τις πρώτες του στιγμές έδειξε αρκετά ορεξάτος αν και η πρώτη του ημέρα ήταν πολύ κουραστική λόγω του ταξιδιού και των εξετάσεων. Για τον ίδιο ο Ολυμπιακός είναι μία νέα πρόκληση στην καριέρα του και θέλει να πετύχει σε έναν σύλλογο που πρωταγωνιστεί στη χώρα του και παράλληλα αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Για τον Κουντέ είναι μία μεγάλη πρόκληση που δεν θέλει να την αφήσει να ανεκμετάλλευτη και έτσι αντιμετωπίζει την ευκαιρία που του παρουσιάζεται με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Οι "ερυθρόλευκοι" έβγαλαν από το ταμείο τους κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ για να ανάψει το πράσινο φως η Μάιντς και να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.