Επίσημο: Στη Λαμία και ο Μαζουλουξής

Μετά τον Μανουσάκη, η Λαμία ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κυριάκου Μαζουλουξή. Ο 24χρονος αμυντικός έπαιζε κι αυτός στον Εργοτέλη.

Επίσημο: Στη Λαμία και ο Μαζουλουξής

Δεύτερη μεταγραφή μέσα στην ημέρα για τη Λαμία, κι αυτή από τον Εργοτέλη! Ο ΠΑΣ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Κυριάκου Μαζουλουξή, ο οποίος ήταν συμπαίκτης με τον Μανουσάκη στην ομάδα του Ηρακλείου.

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για δύο χρόνια, με τον 24χρονο (1/5/1997) αμυντικό, Κυριάκο Μαζουλουξή.

Ο Μαζουλουξής την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο είχε μια γεμάτη χρονιά φορώντας τη φανέλα του Εργοτέλη στο πρωτάθλημα της Super League 2 καταγράφοντας συνολικά 27 συμμετοχές.

Λαμία: Ανακοίνωσε τον Γιώργο Μανουσάκη!

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ Λαμία για τον Κυριάκο Μαζουλουξή και την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον 24χρονο αμυντικό.

Ο ποδοσφαιριστής από την πλευρά του, μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας της Λαμίας:

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα της Λαμίας. Είναι καινούργια εμπειρία για μένα στην πρώτη κατηγορία, είναι ένα βήμα παραπάνω στην καριέρα μου και ευχαριστώ πολύ όλους τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη τους και ελπίζω μέσα στο γήπεδο να τους την ανταποδώσω».