ΑΕΚ: «Στην Αθήνα για τον Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

Οι Σέρβοι επιμένουν πως ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να διαπραγματευτεί για τη μεταγραφή του Νέναντ Κρίστιτσιτς.

ΑΕΚ: «Στην Αθήνα για τον Κρίστιτσιτς ο Ερυθρός Αστέρας»

Νωρίτερα η ΑΕΚ διέψευσε δημοσιεύματα από τη Σερβία που την ήθελαν να αφήνει ελεύθερο τον Νέναντ Κρίστιτσιτς προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στον Ερυθρό Αστέρα.

AEΚ: Σενάρια για Κρίστιτσιτς - Διαψεύδει η ΠΑΕ

Οι "κιτρινόμαυροι" ήταν κατηγορηματικοί ότι δεν υπάρχει καμία συμφωνία να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, ωστόσο στη Σερβία επιμένουν ότι η ομάδα του Βελιγραδίου ασχολείται σοβαρά προκειμένου να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Νέο δημοσίευμα από τη Σερβία θέλει τον γενικό διευθυντή του Ερυθρού Αστέρα να έχει ταξιδέψει στην Αθήνα προκειμένου να βρει τη λύση στο θέμα του Νέναντ Κρίστιτσιτς.

«Ο γενικός διευθυντής του Ερυθρού Αστέρα, ταξίδεψε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ σχετικά με ον Νέναντ Κρίστιτσιτς. Σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες από το σύλλογο ο Ζβένταν Τέρζιτς ταξίδεψε προσωπικά για τις τελικές διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ, η οποία απαιτεί 500.000 ευρώ για να παραχωρήσει τον Κρίστιτσιτς», έγραψαν οι Σέρβοι.