Ολυμπιακός: Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Κουντέ

Ο Πιερ Κουντέ ολοκλήρωσε τα ιατρικά και εργομετρικά τεστ και πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας. Απομένει μόνο η ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός: Υπέγραψε και ανακοινώνεται ο Κουντέ

Τα ξημερώματα της Τετάρτης ο Πιερ Κουντέ έφτασε στην Ελλάδα έπειτα από ένα κουραστικό ταξίδι. Ο Καμερουνέζος χαφ σήμερα (23/6) πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της πειραϊκής ΠΑΕ προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Πιερ Κουντέ τελείωσε με τα διαδικαστικά και πλέον θα πρέπει να θεωρείται ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με τη βούλα. Υπέγραψε το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, το οποίο θα είναι τριετούς διάρκειας.

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν ασχοληθεί με την περίπτωση του και το καλοκαίρι του 2018, αλλά τότε η Μάιντς ήταν αυτή που πήρε τον ποδοσφαιριστή βγάζοντας από το ταμείο της 7,5 εκατ. ευρώ.

Η μεταγραφή του από τη γερμανική ομάδα στον Ολυμπιακό κόστισε κάτι περισσότερο από 1,5 εκατ. ευρώ. Το συμβόλαιο του με τη Μάιντς ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο προπονητής της δεν τον είχε στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Από την Πέμπτη αναμένεται να πιάσει δουλειά με τους συμπαίκτες του στον Ρέντη και να έχει την πρώτη του γνωριμία με τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος τεχνικός, άλλωστε ήταν θετικός γι' αυτή τη μεταγραφή από την πρώτη στιγμή κι έτσι οι πρωταθλητές προχώρησαν στην απόκτηση του.