Ολυμπιακός: Οι Βετεράνοι θα τιμήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τον διοικητικό ηγέτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός θα τιμήσουν οι Βετεράνοι της ομάδας του Πειραιά, για την προσφορά του στον σύλλογο εδώ και έντεκα χρόνια όπου βρίσκεται στην προεδρία.

Ολυμπιακός: Οι Βετεράνοι θα τιμήσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη αποφάσισαν να τιμήσουν οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού. Ο διοικητικός ηγέτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ συμπλήρωσε 11 χρόνια στο τιμόνι της ομάδας του μεγάλου λιμανιού.

Συνεδρίασε για πρώτη φορά μετά την πανδημία το διοικητικό συμβούλιο του Συνδέσμου παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στα ιδιόκτητα γραφεία του Συνδέσμου στο Πασαλιμάνι, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα για τον COVID-19. Παρέστησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Δαρίβας, ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Γεν. Γραμματέας Αντώνης Γλύκας, ο ταμίας Θανάσης Αγγελής καθώς και τα μέλη του Δ.Σ Χρήστος Καλτσάς, Νίκος Μαριόλης, Ανδρέας Μπονόβας, Γιώργος Κωττάκης, Αλέκος Κτενάς, Μπάμπης Σταυρόπουλος ενώ παρέστη και ο Παναγιώτης Κελεσίδης.

Το Δ.Σ. αποφάσισε να τιμήσει τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλη Μαρινάκη που συμπλήρωσε 11 χρόνια στην ομάδα του Ολυμπιακού, έχοντας τίτλους και ευρωπαϊκές πορείες. Παράλληλα, τίμησε τα μέλη του Συνδέσμου Σάββα Θεοδωρίδη, Νίκο Αλέφαντο, Γιώργο Πολίτη, Γιώργο Αργυράκη που έφυγαν από κοντά μας την περίοδο του lockdown.

Επίσης το Δ.Σ. εξέτασε τις αιτήσεις για αγώνες φιλανθρωπικού σκοπού και άλλα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Συνδέσμου και θα ανακοινώσει σε προσεχές Δ.Σ. την ημερομηνία Γενικής Συνελεύσεως.