Ο Βούκοβιτς και τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ

Ο Γιάγκος Βούκοβιτς άρεσε στον Μαρτίνς στην προετοιμασία, χωρίς αυτό να αλλάζει την αρχική εισήγηση του Πορτογάλου για την απόκτηση ενός ακόμα στόπερ.

Ο Βούκοβιτς και τα δεδομένα για την απόκτηση στόπερ

Η θέση του κεντρικού αμυντικού είναι αυτή που καίει τον Πέδρο Μαρτίνς. Από την πρώτη στιγμή είχε ζητήσει την απόκτηση ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας. Στο Ζέεφελντ ένας παίκτης που φάνηκε να κερδίζει τον προπονητή είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο κόουτς έχει σχηματίσει καλή γνώμη για τον Σέρβο αμυντικό, ενώ ήδη έχει κάνει κουβέντα μαζί του και του έχει μεταφέρει ότι τον υπολογίζει κανονικά.

Φυσικά μπροστά μας υπάρχει ολόκληρο καλοκαίρι και με τη φημολογία γύρω από το όνομα του «Βούκο» να είναι έντονη, κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα γίνει. Αρέσει στον Μαρτίνς ότι είναι στόπερ με ηγετικές τάσεις στην άμυνα, έχει εμπειρία και το σημαντικότερο αντίληψη τακτικής. Άλλωστε, από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είχε ξεκαθαρίσει πως δεν είναι υπέρ της απαξίωσης του ρόστερ.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι στον Μαρτίνς αρέσει ο Βούκοβιτς δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την αρχική εισήγηση του τεχνικού του Ολυμπιακού, την απόκτηση δηλαδή στόπερ που θα κάνει τη διαφορά.