Ολυμπιακός: Σκληρή δουλειά, γκολ και εκτελέσεις πέναλτι του Μαρτίνς με τον Καρεμπέ στο τέρμα (vid)

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού συνεχίζεται στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη. Δείτε πλάνα από τις προπονήσεις, αρκετά γκολ αλλά και τις εκτελέσεις πέναλτι του Πέδρο Μαρτίνς με τον Κριστιάν Καρεμπέ στο τέρμα

Ολυμπιακός: Σκληρή δουλειά, γκολ και εκτελέσεις πέναλτι του Μαρτίνς με τον Καρεμπέ στο τέρμα (vid)

«Η προπόνηση δεν σταματάει ποτέ», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Ολυμπιακός στο βίντεο που ανέβασε με στιγμιότυπα από τις προπονήσεις των πρωταθλητών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Η σκληρή δουλειά συνεχίζεται στις Αθλητικές Εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του Πειραιά να ανεβάζουν καθημερινά «στροφές».

Δείτε το βίντεο

Οι Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας και Θανάσης Ανδρούτσος ενσωματώθηκαν την Τρίτη (22/6) στην προετοιμασία του Ολυμπιακού. Μαζί τους και ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον.

Σιγά-σιγά συμπληρώνεται το «παζλ» των παικτών που ακολουθούν το πρόγραμμα προετοιμασίας του Ολυμπιακού υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς. Την Τρίτη (22/6) ήταν η σειρά των Ανδρέα Μπουχαλάκη, Γιώργου Μασούρα, Θανάση Ανδρούτσου και Όγκμουντουρ Κρίστινσον να πιάσουν δουλειά.

Επίσης, μέχρι να φύγει η αποστολή για την Αυστρία την Παρασκευή (25/6), θα ξεκινήσουν προετοιμασία και οι Αγκιμπού Καμαρά, Πιερ Κουντέ, τα δύο τελευταία νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Κατά τ’ άλλα, απομένουν ακόμα δύο επιστροφές που θα γίνουν το διάστημα που θα βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο Στανς της Αυστρίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει έξι φιλικά.

Ο λόγος για τους Παπέ Σισέ και Μοχάμεντ Ντρέγκερ. Οι δύο Αφρικανοί είχαν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες των Σενεγάλης και Τυνησίας αντίστοιχα έως τις 10 Ιουνίου και κατά συνέπεια έπρεπε να πάρουν μερικές μέρες παραπάνω άδεια για να φορτίσουν τις μπαταρίες τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς βλέποντας την καλή εικόνα που παρουσιάζουν οι ποδοσφαιριστές του εδώ και περίπου μία εβδομάδα που ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, αποφάσισε να τους χαρίσει την απογευματινή προπόνηση της Τρίτης (22/6) και να τους ανανεώσει το ραντεβού απευθείας για την Τετάρτη (23/6).