ΑΕΚ: Διάψευση για Βράνιες

Κανένα θέμα δεν υπάρχει με τον Όγκνιεν Βράνιες, λένε στην ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Διάψευση για Βράνιες

Η ΑΕΚ πήρε θέση στα σενάρια των τελευταίων ημερών που θέλουν τον Όγκνιεν Βράνιες να βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΠΑΕ για να γυρίσει στην Ελλάδα και να παίξει ξανά στους «κιτρινόμαυρους».

Βελγικά δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την ΑΕΚ, γιατί η Άντερλεχτ θέλει να ξεφορτωθεί το μεγάλο συμβόλαιό του.

Ωστόσο τίποτα απ' όλα αυτά δεν ισχύει, καθώς σύμφωνα με τα όσα τονίζουν οι άνθρωποι της ΑΕΚ «δεν υπάρχει θέμα Βράνιες για εμάς, δεν έχει υπάρξει τίποτα απολύτως, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση».

Με αυτόν τον τρόπο η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε έχει υπάρξει θέμα συζήτησης για την επιστροφή του Βόσνιου αμυντικού.

Ο 31χρονος Βόσνιος, επέστρεψε στην Άντερλεχτ, μετά τον εξάμηνο δανεισμό του στην Σαρλερούα, αλλά το δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «anderlecht-online.be» ανέφερε μεταξύ άλλων «ο παίκτης βρίσκεται σε συζητήσεις με την πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο. Το πρόβλημα, ωστόσο, είναι πάντοτε το ίδιο και αφορά την τιμή που έχει θέσει η διοίκηση της Άντερλεχτ για να τον παραχωρήσει, κάτι που δεν ικανοποιεί την ΑΕΚ, η οποία θέλει να τον αποκτήσει ως ελεύθερο. Ο Βράνιες πιστεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα καθώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και η Άντερλεχτ θα ήθελε να ξεφορτωθεί το μεγάλο του συμβόλαιο».