Ολυμπιακός: Εν αναμονή το θέμα Σεμέδο, ανοιχτά όλα για Σισέ

Παραμένουν ανεβασμένες οι μετοχές του Ρούμπεν Σεμέδο στην Πορτογαλία, την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν στην προετοιμασία και τον Παπέ Σισέ.

Ολυμπιακός: Εν αναμονή το θέμα Σεμέδο, ανοιχτά όλα για Σισέ

Στην Πορτογαλία υπήρξαν πάλι αντιδράσεις από πλευράς οπαδών σε βάρος του Φερνάντο Σάντος στα σόσιαλ μίντια επειδή δεν κάλεσε τον Ρούμπεν Σεμέδο στην Εθνική, μετά τη βαριά ήττα με τα… αυτογκόλ από τη Γερμανία στο Γιούρο. Προφανώς και μπορεί να μην… έσωζε την Πορτογαλία ο αμυντικός του Ολυμπιακού, αλλά οι μετοχές του στην πατρίδα του παραμένουν ανεβασμένες.

Με την Πόρτο να τον έχει στην κορυφή της λίστας της, αλλά με το «ταβάνι» των 7 εκατομμυρίων ευρώ που φέρεται ότι προσφέρει δεν θα έχει τύχη. Εκτός αν ο ανταγωνισμός με το υπαρκτό ενδιαφέρον της Γουλβς ανεβάσει τις τιμές και ο Ολυμπιακός λάβει αποφάσεις παραχώρησης του ποδοσφαιριστή.

Προς το παρόν ο Σεμέδο προπονείται κανονικά και αναμένει τις εξελίξεις, την ώρα που στον Ολυμπιακό περιμένουν στην προετοιμασία και τον Παπέ Σισέ. Με ανοιχτό το ζήτημα της παραμονής του στο ρόστερ, κάτι που θα κριθεί από τις προτάσεις κυρίως γαλλικών ομάδων που τον έχουν στην ατζέντα τους.

Αν δεν έρθει τέτοια, ο Σισέ θα μείνει στον Ολυμπιακό και θα είναι μια πολύτιμη λύση, όπως απέδειξε με τις εμφανίσεις του κατά τη διάρκεια του δανεισμού του στη Σεντ Ετιέν. Για τους στόπερ, πάντως, φαίνεται ότι υπάρχει δρόμος, ώστε να αποκρυσταλλωθεί η κατάσταση σχετικά με το ποιοι θα απαρτίζουν αυτό το κομμάτι του ρόστερ τη νέα σεζόν.