Κέρδος 2 εκατομμυρίων ευρώ ο Ολυμπιακός από τον Τζούρτζεβιτς!

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αναμένεται να παραχωρηθεί από την Σπόρτινγκ Χιχόν με 10 εκατομμυρία ευρώ και ο Ολυμπιακός να βάλει στα ταμεία του το 20% του συγκεκριμένου ποσού. 

Κέρδος 2 εκατομμυρίων ευρώ ο Ολυμπιακός από τον Τζούρτζεβιτς!

Όταν το καλοκαίρι του 2018 ο Ολυμπιακός δεχόταν την προσφορά των 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Σπόρτινγκ Χιχόν για τον Ούρος Τζούρτζεβιτς και κατ’ επέκταση συμφωνούσε και με ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης, ελάχιστοι πίστευαν την εξέλιξη που θα είχε ο Σέρβος στην Ισπανία.

Όπως αναφέρουν οι Ίβηρες, ο Τζούρτζεβιτς ετοιμάζεται μετά από μία εντυπωσιακή σεζόν στη Segunda Division (22 γκολ σε 41 ματς), να κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα του και να πάει σε σύλλογο της Primera Division με ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων. Στο παρελθόν είχε ακουστεί μεταξύ άλλων η Βαλένθια ως ενδιαφερόμενη.

Στην Χιχόν είναι σίγουροι ότι θα έρθει μία οκταψήφια προσφορά για τον Σέρβο επιθετικό, τονίζοντας μάλιστα ότι περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ θα καταλήξουν στα ταμεία του Ολυμπιακού λόγω της σχετικής συμφωνίας του 20% ποσοστού μεταπώλησης.

Φημολογείται ότι ο Τζούρτζεβιτς δεν απασχολεί μόνο ομάδες από την Ισπανία. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει δεχτεί κρούσεις ακόμα και από την Αραβία. Σε περίπτωση που έρθει προσφορά από τον Περσικό Κόλπο, δεν αποκλείεται τα χρήματα να είναι περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ.

Η προτεραιότητά του πάντως είναι να πάει σε ένα κλαμπ της Primera Division και η Σπόρτινγκ Χιχόν δεν σκοπεύει να τον παραχωρήσει σε ομάδα που θα πάει με... μισή καρδιά. Εκτός πια κι αν τα χρήματα είναι εξωπραγματικά και δελεαστεί και ο Τζούρτζεβιτς από τα πετροδόλαρα.

Η ουσία είναι ότι ο Ολυμπιακός από το πουθενά ετοιμάζεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό της τάξης των 2 εκατομμυρίων.