Ολυμπιακός: Το στοίχημα καριέρας που θέλει να κερδίσει ο Πέπε

Ένα πρόσωπο που έχει ενδιαφέρον στη φετινή προετοιμασία του Ολυμπιακού είναι ο Πέπε, ο οποίος είχε παραχωρηθεί δανεικός στη Φαμαλικάο.

Ολυμπιακός: Το στοίχημα καριέρας που θέλει να κερδίσει ο Πέπε

Για τον Πέπε αυτή η προετοιμασία που ξεκίνησε την Τετάρτη είναι μία μεγάλη ευκαιρία να κρατήσει τη θέση του στο ρόστερ. Για να συμβεί αυτό ο Πορτογάλος θα πρέπει να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και φυσικά των φιλικών που θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα επί αυστριακού εδάφους.

Την περσινή σεζόν ο 24χρονος Πορτογάλος έδειξε να έχει θέμα προσαρμοστικότητας και ήταν κάτι που το είχε παραδεχτεί ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του. Ο κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας δεν έπαψε ποτέ να πιστεύει στον Πέπε και να θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που όταν προσαρμοστεί θα βοηθήσει την ομάδα του Πειραιά.

Αυτός δεν ήταν ο πρώτος δανεισμός στην καριέρα του Πέπε, ο οποίος έχει πάει δανεικός στην Εστορίλ και στη Γκιμαράες πριν εκείνη τον αγοράσει. Μας έχει δείξει και το παρελθόν του πως είναι ποδοσφαιριστής που θέλει το χρόνο του για να μπορέσει να παίξει σε υψηλά στάνταρ. Και στη Γκιμαράες έγινε αυτό μέχρι που έφτασε στο σημείο να βγάλει μία σεζόν με 48 συμμετοχές.

Το στοίχημα, όμως, για τον Πέπε είναι άλλο. Θέλει και ο ίδιος να αποδείξει στον εαυτό του ότι μπορεί να σταθεί σε μία που κάνει πρωταθλητισμό. Δεν το έκανε στη Μπενφίκα και μέχρι τώρα σε ομάδες όπως η Εστορίλ, η Γκιμαράες και η Φαμαλικάο τα πήγε καλά. Τώρα θέλει και ο ίδιος να δείξει ότι μπορεί να τα καταφέρει και σε υψηλό επίπεδο και σε μία ομάδα που έχει μεγάλη πίεση.