Προς το παρόν όλα δείχνουν παραμονή Τσιμίκα στην Λίβερπουλ

Ο Κώστας Τσιμίκας για την ώρα δείχνει να υπολογίζεται κανονικά από τον Γιούργκεν Κλοπ στην Λίβερπουλ, με τους Άγγλους να επιχειρούν να βάλουν τέλος στα σενάρια περί δανεισμού του.

Προς το παρόν όλα δείχνουν παραμονή Τσιμίκα στην Λίβερπουλ

Το όνομα του Κώστα Τσιμίκα για ακόμη μία φορά έχει μπλεχτεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια. Κυρίως σε επίπεδο ΜΜΕ και δίχως να έχουν τόσο ρεαλιστική βάση.

Η Νάπολι και η Φενέρμπαχτσε πράγματι αναζητούν αριστερό μπακ και τον έχουν βάλει στο «κάδρο». Ειδικά η Νάπολι έχει φτιάξει φάκελο για τον 25χρονο αριστερό μπακ εδώ και δύο χρόνια, χωρίς όμως να καταφέρει ποτέ να φτάσει στα οικονομικά «θέλω» του Ολυμπιακού.

Εσχάτως γράφτηκε ότι μπορεί να «παίξει» και για τους Πειραιώτες ένας δανεισμός του, έτσι ώστε να πάρει λεπτά συμμετοχής στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος στην Λίβερπουλ το καλοκαίρι του 2022.

Αυτή τη στιγμή η πραγματικότητα είναι ότι ο Τσιμίκας δεν έχει καμία απολύτως ενημέρωση ότι η αγγλική ομάδα σκοπεύει να τον παραχωρήσει δανεικό.

Μάλιστα, αυτό που διέρρεε προ ημερών η Λίβερπουλ είναι ότι ο πρώην μπακ του Ολυμπιακού θα παραμείνει τη νέα σεζόν στο λιμάνι του Μερσεϊσάιντ, καθώς ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να του δώσει την ευκαιρία να αποδείξει ποιος είναι. Ο Γερμανός τεχνικός αντιλαμβάνεται ότι δεν είναι τόσο απλή η μετάβαση από το ελληνικό πρωτάθλημα στο αγγλικό και δη σε μία ομάδα όπως είναι η Λίβερπουλ που έχει ένα ρόστερ που ξεχειλίζει από ποιότητα.

Για αυτό το λόγο σε πρώτη φάση θέμα δανεισμού του Τσιμίκα από τον αγγλικό σύλλογο δεν υφίσταται. Το αν προκύψει θέμα τον Αύγουστο, αυτό είναι κάτι που δεν μπορούν να το γνωρίζουν ούτε στο Άνφιλντ. Για την ώρα δεν υπάρχει θέμα Τσιμίκα.