Ατρόμητος: Ενδιαφέρον για τον Ματίας Πισάνο

Για τον 29χρονο Αργεντινό επιθετικό Ματίας Πισάνο ενδιαφέρεται ο Ατρόμητος.

Ατρόμητος: Ενδιαφέρον για τον Ματίας Πισάνο

Στον Ατρόμητο είναι λογικό και λόγω της παρουσίας του Χαβιέρ Ούμπιδες να έχουν ρίξει δίχτυα και στην Αργεντινή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ομάδα του Περιστερίου κοιτάζει τον 29χρονο ακραίο επιθετικό Ματίας Πισάνο.

Ο 29χρονος είναι γεννημένος στην Αργεντινή αλλά έχει κοινοτικό διαβατήριο. Έλυσε πρόσφατα τη συνεργασία του με την Αρχεντίνος Τζούνιορς και δεν αποκλείεται να έρθει στη χώρα μας και να φορέσει τη φανέλα του Ατρόμητου.

Ο Πισάνο δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο παρελθόν στην Ευρώπη ενώ πριν από λίγους μήνες πέρασε για πρώτη φορά τον Ατλαντικό και έπαιξε για λίγο χρονικό διάστημα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ.

Επέστρεψε στην πατρίδα του και την Αρχεντίνος Τζούνιορς, απ’ όπου και έμεινε ελεύθερος.

Ο Ματίας Πισάνο έχει παίξει σε Τσακαρίτα, Ιντεπεντιέντε, Ταγιέρες, Αλδοσίβι, στην πατρίδα του ενώ έχει αγωνιστεί και σε άλλες χώρες στην Αμερική. Στην Ντεπορτίβο Κάλι της Κολομβίας, την Κρουζέιρο της Βραζιλίας και την Τιχουάνα του Μεξικό. Μετρά συνολικά στην καριέρα του 182 συμμετοχές, 15 γκολ και 22 ασίστ.

Για πρώτη φορά, όπως είπαμε και παραπάνω, πέρασε τον Ατλαντικό τον περασμένο Οκτώβριο αλλά η θητεία στο πρωτάθλημα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με τη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ ήταν σύντομη.