Ατρόμητος: Η παρουσίαση της νέας φανέλας στο Άλσος Περιστερίου

Με μια λαμπρή γιορτή ξεκίνησε ο Ατρόμητος τις φετινές του υποχρεώσεις, αφού η ομάδα των δυτικών προαστίων το βράδυ της Πέμπτης, 05/07, παρουσίασε στο Άλσος Περιστερίου τις εμφανίσεις της νέας σεζόν.

Ατρόμητος: Η παρουσίαση της νέας φανέλας στο Άλσος Περιστερίου

Οι «γαλανόλευκοι» σε μια λαμπρή τελετή που συγκέντρωσε περισσότερους από 25000 φίλους της ομάδας, παρουσίασαν τις φανέλες της νέας σεζόν από… άερος, αφού ένα drone προσγείωσε στην ειδική εξέδρα που είχε στηθεί για τις ανάγκες της εκδήλωσης τη νέα ριγωτή εμφάνιση της ομάδας.

Εκεί την παρέλαβε ο παρουσιαστής της εκδήλωσης Θανάσης Βισκαδουράκης, ο οποίος έκανε τα καλύτερα σχόλια τόσο για τη νέα εμφάνιση όσο και για τον Ατρόμητο που αποδεικνύει ότι αποτελεί μια ομάδα κοντά στην κοινωνία της πόλης.

Μάλιστα με την ολοκλήρωση της παρουσίασης οι φίλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να προμηθευτούν την εμφάνιση σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μέσα στο Άλσος ενώ υπήρχε και η δυνατότητα αγοράς του νέου εισιτήριου διαρκείας 2018-19.

Η βραδιά έκλεισε με τη μουσική παράσταση «Παράθυρο στο Φώς» με τους Δημήτρη Βουτσά και Πολυξένη Καράκογλου να πραγματοποιούν μια εξαιρετική συναυλία που εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους.

Με την ολοκλήρωση της παρουσίασης όλων των τμημάτων, σειρά είχαν τα νέα αποκτήματα της ομάδας του Ατρομήτου που αποθεώθηκαν από τους χιλιάδες φιλάθλους που βρέθηκαν στο Άλσος. Γιαννούλης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Μούγιακιτς, Ενσικουλού, Γαρουφαλιάς, Χατζηϊσαίας, Κουλούρης και φυσικά ο προπονητής, Νταμίρ Κάναντι!