Άρης: Τρίτη μέρα προπονήσεων

Συνεχίστηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου η προετοιμασία των παικτών του Άρη

Άρης: Τρίτη μέρα προπονήσεων

Με απογευματινή προπόνηση συνεχίστηκε η τρίτη μέρα της προετοιμασίας του Άρη στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Άρη:

«Το πρόγραμμα της απογευματινής προπόνησης της Πέμπτης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, στην οποία συμμετείχε και ο Χαβιέ Ματίγια, περιελάμβανε ενεργοποίηση, συναρμογή, αερόβιο passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας αερόβιας μορφής.

Τόσο ο Τζέιμς Τζέγκο (να θυμίσουμε είχε υποστεί κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο στο παιχνίδι των πλέι οφ με τον Ολυμπιακό) όσο και ο Λίντσεϊ Ρόουζ (υπέστη θλάση στη γάμπα στη διάρκεια των ατομικών προπονήσεων που έκανε στην πατρίδα του) ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα (αμφότεροι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν σταδιακά να ανεβάζουν ρυθμό).

Αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο «Δασυγένειο», ενώ το πρωί του Σαββάτου η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».