Ολυμπιακός: «Ξυπνάει» συνήθως από το δεύτερο εξάμηνο ο Λαλά

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει τον... κανονικό Κένι Λαλά στα φιλικά της καλοκαιρινής προετοιμασίας και στα προκριματικά. Ο 29χρονος Γάλλος συνήθως «ξυπνάει» στο δεύτερο εξάμηνο στις νέες του ομάδες.

Ολυμπιακός: «Ξυπνάει» συνήθως από το δεύτερο εξάμηνο ο Λαλά

Πρώτη φορά ο Κένι Λαλά βγήκε εκτός γαλλικών συνόρων. Κι αυτό που λένε στον Ρέντη είναι ότι έχει καλά στοιχεία για να αποτελέσει τον βασικό δεξιό μπακ. Βέβαια, όλα αυτά πρέπει να φανούν στο χορτάρι. Έως τώρα ο 29χρονος Γάλλος δεν έχει δείξει κάτι το ιδιαίτερο.

Ένα στοιχείο στο οποίο, όμως, πρέπει να σταθούμε και έχει να κάνει με το ιστορικό του Λαλά, είναι το γεγονός ότι «ξυπνάει» μετά από έξι μήνες όταν μετακομίζει σε νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον.

Στον Ολυμπιακό δεν κοιτάζουν την αγορά για δεξιό μπακ. Κοιτάζουν φυσικά για αριστερά, μιας και ο Χοσέ Χολέμπας αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης των Πειραιωτών. Για δεξιά όμως το έχουν πάρει απόφαση να ξεκινήσουν με Λαλά, Ανδρούτσο και ως έσχατη λύση τον Ντρέγκερ (σ.σ. δεν αποκλείετα να φύγει ο Τυνησιογερμανός) και να πράξουν στην πορεία ανάλογα με το πώς θα τα πάνε στα φιλικά προετοιμασίας ή ακόμα-ακόμα και στα πρώτα προκριματικά.

Ο Λαλά λοιπόν στις πρώην ομάδες του παρουσίασε συμπτώματα... Ολυμπιακού. Σχεδόν άφαντος δηλαδή στους πρώτους του μήνες. Άρχισε όμως να παίρνει μπρος μετά τους πέντε-έξι μήνες, γεγονός που παρατηρήθηκε σε Βαλενσιέν, Λανς και Στρασμπούρ.

Ελπίζουν λοιπόν στο λιμάνι ότι κάτι αντίστοιχο θα συμβεί και στον Ολυμπιακό. Ελπίζουν από τα πρώτα φιλικά να αρχίσει να δείχνει τους λόγους που οι πρωταθλητές έσπευσαν να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο για να καλύψει το κενό του Ραφίνια που δεν είχε πείσει.

Ο ίδιος δείχνει ευδιάθετος και αποφασισμένος. Τα υπόλοιπα; Στο γήπεδο...