Αυτοί είναι οι τέσσερις μικροί της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Τέσσερα παιδιά από την Ακαδημία του Ολυμπιακού πήρε στην προετοιμασία ο Πέδρο Μαρτίνς. Ποιοι είναι οι πιτσιρικάδες στους οποίους δίνει την ευκαιρία ο Πορτογάλος.

Αυτοί είναι οι τέσσερις μικροί της προετοιμασίας του Ολυμπιακού

Ήταν δεδομένο ότι ο Πέδρο Μαρτίνς θα έπαιρνε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού παιδιά από την Ακαδημία του συλλόγου. Στην πρώτη προπόνηση των "ερυθρόλευκων" βρέθηκαν τέσσερα παιδιά από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός πήρε τον Απόστολο Αποστολόπουλο, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 11 Δεκεμβρίου του 2002. Πρόκειται για τον αριστερό μπακ που αποκτήθηκε από τον Πανσερραϊκό και θεωρείται ο νέος Τσιμίκας. Ο Αποστολόπουλος έχει περάσει μία δύσκολη σεζόν, διότι αντιμετώπιζε έναν τραυματισμό που τον πήγε πίσω. Ο Μαρτίνς τον πήρε στην προετοιμασία, διότι αυτή τη στιγμή ο μοναδικός διαθέσιμος αριστερός μπακ που υπάρχει είναι ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ. Για τον μικρό είναι η μεγάλη του ευκαιρία να δείξει στον προπονητή του την αξία του.

Ο Αλέξης Καλογερόπουλος φυσικά και δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο 16χρονος στόπερ έπαιξε σε παιχνίδια των play off και φυσικά θα είναι στην προετοιμασία. Πρόκειται άλλωστε για ένα σημαντικό πρότζεκτ για την ομάδα του Πειραιά και φυσικά θα τον δούμε αρκετά και στα φιλικά παιχνίδια.

Ο τρίτος της παρέας είναι ο Τάσος Σαπουντζής, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2002 και είναι γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή, Αντώνη Σαπουντζή. Ο Ολυμπιακός τον απέκτησε από τον ΠΑΟΚ και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και έχει την ευκαιρία να πάρει προπονήσεις στα πόδια του τώρα που λείπει με άδεια ο Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Και την τετράδα κλείνει ο Άγγελος Σίνα, ο οποίος έχει γεννηθεί στις 7 Ιανουαρίου του 2004. Πρόκειται για τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται κατά κύριο λόγο στην Κ17 των πρωταθλητών Ελλάδας.