Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέβαλλε το νόμο του στον Ρέντη

Ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε από την πρώτη ημέρα να επιβάλλει το νόμο του στον Ρέντη και να κάνει σαφές στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ότι τώρα ξεκίνησε η δουλειά.

Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς επέβαλλε το νόμο του στον Ρέντη

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τη νέα αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (16/6) με την προπόνηση να είναι προγραμματισμένη στον Ρέντη. Οι Πειραιώτες θα πραγματοποιήσουν το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας τους στο αθλητικό τους κέντρο και στις 25 Ιουνίου θα αναχωρήσουν για την Αυστρία όπου θα παίξουν έξι φιλικά παιχνίδια.

Από την πρώτη μέρα ο Πέδρο Μαρτίνς φρόντισε να επιβάλλει το νόμο του. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε σαφές στους ποδοσφαιριστές του ότι τώρα αρχίζει η δουλειά προκειμένου η ομάδα να οδηγηθεί σε νέες επιτυχίες. Από την πρώτη ημέρα ο 50χρονος κόουτς τους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά προκειμένου σε πρώτη φάση να μπουν στους ομίλους και φυσικά να διατηρηθούν στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε στους παίκτες τα… δόντια του. Έβαλε μπάλα στην προπόνηση και έτσι βγήκε όλο το πρόγραμμα των "ερυθρόλευκων" στην πρώτη προπόνηση. Είχε ένταση το πρόγραμμα με τον Πορτογάλο προπονητή να ζητάει να μην σταματούν και να μην πατούν φρένο.

Επίσης μέχρι τη Κυριακή οι προπονήσεις είναι διπλές. Μία το πρωί και μία το απόγευμα για τους ποδοσφαιριστές. Και επειδή βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας δεν σημαίνει ότι μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης οι ποδοσφαιριστές θα πηγαίνουν στις παραλίες. Μέχρι την απογευματινή προπόνηση μένουν στον Ρέντη και μετά το τέλος της αποχωρούν από το προπονητήριο για τα σπίτια τους. Επί της ουσίας φεύγουν απλά για να κοιμηθούν το βράδυ στο σπίτι τους. Σαν να ήταν δηλαδή προετοιμασία στο εξωτερικό και να βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο. Κάπως έτσι από την πρώτη μέρα ο Πέδρο Μαρτίνς επέβαλλε το νόμο του στον Ρέντη.