Άρης: «Πρώτη» για Μήτρογλου, αλλά και πρόβλημα με τον Ροζ...

Ο Κώστας Μήτρογλου ενσωματώθηκε για πρώτη φορά στις προπονήσεις του Άκη Μάντζιου, ενόψει της νέας σεζόν, ενώ επέστρεψε τραυματίας ο Ροζ

Άρης: «Πρώτη» για Μήτρογλου, αλλά και πρόβλημα με τον Ροζ...

Επιστροφές στον Άρη.

Ο Κώστας Μήτρογλου, την Τετάρτη (16/06), πρώτη φορά το τρέχον καλοκαίρι, προπονήθηκε υπό τις οδηγίες του Άκη Μάντζιου, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των Θεσσαλονικέων ενόψει της νέας χρονιάς, η οποία ξεκίνησε την Τρίτη (15/06).

Ο «Μητρογκόλ» πλέον είναι στη διάθεση των «κιτρίνων», προκειμένου να είναι έτοιμος, όπως κι οι συμπαίκτες του, για τα παιχνίδια με την Αστάνα στις 22 και τις 29 Ιουλίου για τον Conference League

Το βράδυ της Τετάρτης ήταν, επίσης, προγραμματισμένο να καταφτάσει στην «Νύμφη του Θερμαϊκού» κι ο Λίντσεϊ Ροζ , ο οποίος θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Από τις προπονήσεις απουσιάζαν οι Κριστιάν Γκάνεα και Έργκους Κάτσε, οι οποίοι έχουν άδεια μέχρι τις 21 και 25 Ιουνίου αντίστοιχα, ο Ματίγια ο οποίος επιστρέφει αύριο (18/06) στη Θεσσαλονική και ο Σάσα, ο οποίος βρίσκεται στη Βραζιλία, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, ασκήσεις λειτουργικής δύναμης, τρέξιμο αερόβιας μορφής και αερόβια παιχνίδια με μπάλα, ενώ παράλληλα συνεχίζονται -κατά γκρουπ- οι εργομετρικές και αιματολογικές εξετάσεις.

Στο σημερινό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο Λίντσεϊ Ρόουζ, που αναμένεται απόψε στη Θεσσαλονίκη, θα εξεταστεί από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού».