ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Θανάσης Στάικος συνεργάτης του Ηρακλή Μεταξά

Ο Θανάσης Στάικος στον ΠΑΣ Γιάννινα. Θα είναι ο νέος συνεργάτης του Ηρακλή Μεταξά στην ομάδα των Ιωαννίνων.

ΠΑΣ Γιάννινα: Ο Θανάσης Στάικος συνεργάτης του Ηρακλή Μεταξά

Ο Θανάσης Στάικος είναι ο νέος βοηθός του Ηρακλή Μεταξά στον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ. Θανάση Στάικο, ο οποίος αναλαμβάνει χρέη βοηθού προπονητή από σήμερα.

Ο κ. Στάικος έχει εργαστεί στο παρελθόν ως πρώτος προπονητής στον Παναρκαδικό και την Ένωση Ερμιονίδας» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τη συμφωνία της συνεργασίας ο Θανάσης Στάικος δήλωσε στο pasgiannina.gr:

«Είναι μεγάλη μου τιμή να ανήκω στο τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια Χριστοβασίλη και τον προπονητή κ. Μεταξά για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να εκπληρωθούν οι στόχοι του συλλόγου».

Ο 40χρονος Θανάσης Στάικος ως ποδοσφαιριστής έκανε καριέρα στις επαγγελματικές κατηγορίες παίζοντας σε αρκετές ομάδες. Ο Στάικος έχει παίξει σε Βύζαντα Μεγάρων, Αχαϊκή, Ηλυσιακό, Καλαμάτα, Φωστήρα, Αγία Παρασκευή, Παναιγιάλειο, Α. Ε. Ερμιονίδας.

Μάλιστα στην ομάδα του Ηλυσιακού είχε συνεργαστεί με τον Χριστοβασίλη, ο οποίος τότε ήταν ο ισχυρός άνδρας των «κιτρινόμαυρων» και είναι λογικό οι δυο άνδρες να γνωρίζονται.