Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη» (vid)

Ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε με δηλώσεις του στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Άρη, αλλά και στους στόχους της νέας σεζόν. 

Δεληζήσης: «Η καρδιά μου ανήκει στον Άρη» (vid)

Με αφορμή την προετοιμασία του Άρη ενόψει της νέας σεζόν ο Γιώργος Δεληζήσης αναφέρθηκε στους στόχους της ομάδας της Θεσσαλονίκης, ενώ σχολίασε και το συμβόλαιο ανανέωσης που υπέγραψε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Άρη:

Για τους στόχους ενόψει της νέας σεζόν: «Καταρχήν εύχομαι καλή αρχή. Να ευχηθώ υγεία σε όλους τους συμπαίκτες μου. Υγεία πάνω απ' όλα και φέτος να είναι η χρονιά μας, να έχουμε έναν τίτλο. Σίγουρα, πέρασε γρήγορα ο καιρός. Σαν χθες είχαμε προπονήσεις. Έχουμε αρχίσει μια απαιτητική χρονιά, με πολλούς στόχους. Είμαστε μεγάλη ομάδα και πρέπει να κυνηγήσουμε κάθε στόχο ξεχωριστά, αρχής γενομένης από σήμερα για το ευρωπαϊκό παιχνίδι. Έχουμε στόχους, έχουμε προσδοκίες και πρέπει να κυνηγήσουμε το καλύτερο».

Για το ποια στοιχεία πρέπει να κρατήσει ο Άρης από την περσινή σεζόν: «Το βασικό είναι να κρατήσουμε το καλό κλίμα που υπήρχε όλη τη χρονιά στα αποδυτήρια. Ήμασταν όλοι αγαπημένοι, μαζί με τους προπονητές μας, τη διοίκηση, όλοι ήμασταν ένα καλό σύνολο. Έτσι θα είμαστε και φέτος, αυτό είναι το μόνο σίγουρο».

Για τον ανταγωνισμό που μεγαλώνει: «Αυτό αντιλαμβανόμαστε όλοι. Έχουν κάνει κάποιες κινήσεις οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν με καινούργιους προπονητές. Αυτό σημαίνει ότι θα ενισχυθούν και περισσότερο. Εμείς κοιτάμε τη δική μας ομάδα. Έχω εμπιστοσύνη, στην ομάδα, τον πρόεδρο, τους προπονητές, στο υπάρχον υλικό και τους παίκτες που θα έρθουν. Νομίζω θα χτίσουμε μια καλή ομάδα».

Για το εάν αποτελεί στοίχημα για τον Άρη η είσοδος στους ομίλους του νεοσύστατου Conference League: «Έχουμε μια καλή βάση από την περυσινή σεζόν. Εύχομαι να έρθουν και καλοί παίκτες για να μας βοηθήσουν να μπούμε στους ομίλους. Ευελπιστώ ότι θα επιστρέψει ο κόσμος στο γήπεδα. Ήταν μεγάλη απώλεια για την ομάδα μας, να μην έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Φέτος ευελπιστώ να είναι κοντά μας, να μας βοηθήσει, να είναι ο 12ος μας παίκτης».

Για το νέο του συμβόλαιο με τον Άρη: «Η καρδιά μου ανήκει εδώ, δεν είχα άλλες σκέψεις. Άφησα όλες τις προτάσεις που είχα για να μιλήσω πρώτα με την ομάδα. Έχω δεθεί με την ομάδα. Δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Δεν είναι του χαρακτήρα μου. Την αγάπη μου την δείχνω μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος το αντιλαμβάνεται και κρίνει αναλόγως».