ΑΕΚ: Θερμή συνάντηση Μελισσανίδη - Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα στο περιθώριο της «πρώτης»!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης βρέθηκε στην «πρώτη» της ΑΕΚ στα Σπάτα και συνέπεσε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι που είχε αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του αποχωρώντας από τους «κιτρινόμαυρους»

ΑΕΚ: Θερμή συνάντηση Μελισσανίδη - Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα στο περιθώριο της «πρώτης»!

Παρουσία του νέου τεχνικού Βλάνταν Μιλόγεβιτς και των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων (Στάνκοβιτς, Παρράς και Μήτογλου) η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν 2021-22 στα Σπάτα.

Εκεί κι ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που παρέστη στον καθιερωμένο αγιασμό.

Ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης», μάλιστα,συνέπεσε με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος αποχωρούσε από το προπονητήριο των «κιτρινόμαυρων» αφού είχε πάει να αποχαιρετίσει τους πρώην συμπαίκτες του.

Το «διαζύγιο» των δύο πλευρών κάθε άλλο παρά παγωμάρα στις σχέσεις τους έχει προκαλέσει με τους δύο άνδρες να το αποδεικνύουν έχοντας θερμό τετ α τετ.

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ανέφερε στον Τσιγκρίνσκι: «Σε ευχαριστώ για όλα, είσαι από εκείνους τους παίκτες που τίμησαν αυτή τη φανέλα. Η πόρτα εδώ για σένα θα είναι για πάντα ανοιχτή, σε θέλουμε εδώ».

Υπενθυμίζεται ότι η ΑΕΚ είχε προτείνει στον «Τσίγκρο» να συνεχίσει σε παραγοντικό πόστο την επόμενη περιόδο.

Ο 35χρονος Ουκρανός που θέλει ν' αγωνιστεί ακόμη μια σεζόν απάντησε:

«Εγώ οφείλω να σας ευχαριστήσω για όσα έζησα αυτά τα πέντε χρόνια. Πρόεδρε, ειλικρινά σεν έχω λόγια να σας πω πόσο ευγνώμων αισθάνομαι απέναντι στην ΑΕΚ και όσα μου προσφέρατε. Φεύγω αλλά είμαι σίγουρος ότι το μέλλον αυτής της ομάδας είναι πραγματικά εγγυημένο και σπουδαίο. Σας ευχαριστώ για όλα».

Απών από την "πρώτη" ο Κρίστιτσιτς

Από την «πρώτη» έλαμψε δια της ...απουσίας του ο Νέναντ Κρίστιτσις.

Ο Σέρβος χαφ επιθυμεί να επαναπατριστεί επιστρέφοντας στον Ερυθρού Αστέρα, ο οποίος προσπαθεία με τις προτάσεις παικτών (π.χ Γκόμπελιτς) να γλιτώσει την καταβολή χρημάτων στην ΑΕΚ.

Στην ΑΕΚ ψάχνουν τη χρυσή φόρμουλα για να αποχωρήσει από την ομάδα ο Κρίστιτσιτς, ο οποίος έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ δεν συζητούν την παραχώρηση του ως ελεύθερου.