«Ο Μπεργκ μπορεί να καταλήξει στον ΠΑΟΚ»

Σερβικά δημοσιεύματα στέλνουν τον Μπεργκ στον ΠΑΟΚ, και τον Πέσιτς στην Αλ Αΐν. 

«Ο Μπεργκ μπορεί να καταλήξει στον ΠΑΟΚ»

Ο Μάρκους Μπεργκ μπορεί να καταλήξει στον ΠΑΟΚ, όπως παρουσιάζουν μέσα ενημέρωσης από την γειτονική Σερβία. Σύμφωνα με δημοσίευμα «η Αλ Άιν βρίσκεται σε αναζήτηση επιθετικού, καθώς ο Μάρκους Μπεργκ θα καταλήξει στον ΠΑΟΚ» και προσθέτει ότι ο Ερυθρός Αστέρας δέχθηκε για τον 26χρονο επιθετικό, Αλεξάνταρ Πέσιτς, προσφορά αξίας 4.000.000 ευρώ, που τον ικανοποιεί και θα παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή στην Αραβική ομάδα.

Επιστροφή στις προπονήσεις για ΠΑΟΚ

Στον αγωνιστικό τομέα, μετά από σχεδόν τριήμερο ρεπό, παίκτες και τεχνικό επιτελείο επέστρεψαν στη δουλειά, με πρωινή προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη του δεύτερου σταδίου της φετινής προετοιμασίας.

Οι παίκτες του Ράζβαν Λουτσέσκου βρέθηκαν αντιμέτωποι με υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούσαν στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι κατοχής, ενώ στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν σε δύο γκρουπ, εναλλάξ. Όσο το ένα δούλευε με τον προπονητή στον τομέα της τακτικής, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη, το άλλο εκτελούσε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τους γυμναστές. Στο φινάλε διεξήχθη μίνι δίτερμα.

Οι Εβγέν Χατσερίδης και Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχαν κανονικά σε όλη την προπόνηση. Ο Λέο Ζαμπά μπήκε στο πρώτο κομμάτι και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Τιμπό Μουλέν βγήκε για πρώτη φορά στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό του στο πέλμα και ξεκίνησε πρόγραμμα επανένταξης με τρέξιμο. Ατομικά προπονήθηκε και ο Ντοριάν Λεβέκ.