Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και την κλήρωση (vid)

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον Ολυμπιακό και το αποτέλεσμα της κλήρωσης του β' προκριματικού γύρου του Champions League.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς για τη νέα σεζόν και την κλήρωση (vid)

Ντιναμό Τιφλίδας ή Νέφτσι Μπακού θα βρεθούν στο δρόμο του Ολυμπιακού στον β' προκριματικό γύρο του Champions League και στην προσπάθεια που θα κάνει για να μπει ξανά στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους και την ίδια ημέρα έμαθαν και την ομάδα που θα αντιμετωπίσουν στις 20-21 Ιουλίου. Ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος της προπόνησης του Ολυμπιακού στον Ρέντη μίλησε στο OlympiacosTV για τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενώ σχολίασε και την κλήρωση για τον β' προκριματικό γύρο.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς δήλωσε:

«Έχουμε πολλές προσδοκίες. Προφανώς προσδοκούμε να είμαστε και πάλι πρωταθλητές Ελλάδας και αυτός είναι ο μεγάλος στόχος μας. Εγχώρια να κερδίσουμε τα τρόπαια που διεκδικούμε και στη συνέχεια να κάνουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη. Αυτό θα προσπαθήσουμε και όλη η διαδρομή μας θα ξεκινήσει στις 20-21 Ιουλίου.

Πάντα γνωρίζαμε πως θα αντιμετωπίζαμε ομάδες πρωταθλήτριες των χωρών τους. Η ομάδα της Γεωργίας όπου υπάρχουν ανταγωνιστικές ομάδες και αυτή του Αζερμπαϊτζάν, είναι ομάδες που έχουν ποιότητα και που απαιτούν από εμάς την μέγιστη υπευθυνότητα και μεγάλη προσπάθεια γιατί δεν θα βρούμε μπροστά μας καμία εύκολη αντίπαλο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε τα παιχνίδια και να προκριθούμε», ανέφερε ο Πέδρο Μαρτίνς.