Παναιτωλικός: Στις 1/7 η πρώτη προπόνηση

Σε δυο εβδομάδες ξεκινά η προετοιμασία του Παναιτωλικού, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Γιάννη Αναστασίου. Στις 1/7 η πρώτη προπόνηση.

Παναιτωλικός: Στις 1/7 η πρώτη προπόνηση

Για τις 1/7 είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη στον Παναιτωλικό. Η ομάδα του Αγρινίου με νέο τεχνικό τον Γιάννη Αναστασίου, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Τις πρώτες ημέρες, παράλληλα με τις προπονήσεις στο Αγρίνιο, θα πραγματοποιηθούν καρδιολογικές – αιματολογικές εξετάσεις (1 και 2 Ιουλίου) και εργομετρική αξιολόγηση (3 Ιουλίου).

Όσον αφορά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας αυτό θα γίνει για ακόμη μια χρόνια στο Καρπενήσι. Οι άνθρωποι της ομάδας του Παναιτωλικού είναι ευχαριστημένοι από τις συνθήκες που συναντούν στο Καρπενήσι και για αυτό τον λόγο επέλεξαν εκ νέου το συγκεκριμένο μέρος για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Από τις 26 Ιουλίου έως και τις 7 Αυγούστου η προετοιμασία θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

«Την Πέμπτη 1 Ιουλίου θ’ αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας μας για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Παράλληλα με τις προπονήσεις που θα φιλοξενηθούν στο Emileon, θα πραγματοποιηθούν καρδιολογικές – αιματολογικές εξετάσεις (1 και 2 Ιουλίου) και εργομετρική αξιολόγηση (3 Ιουλίου).

Από τις 26 Ιουλίου έως και τις 7 Αυγούστου η προετοιμασία θα φιλοξενηθεί στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου», αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Παναιτωλικός.