Άρης: Θετικός στον κορονοϊό ο Σάσα

Ο Λούκας Σάσα είναι θετικός στον κορονοϊό και παραμένει σε καραντίνα στην πατρίδα του απουσιάζοντας από την προπόνηση του Άρη.

Άρης: Θετικός στον κορονοϊό ο Σάσα

Δεν βρέθηκε στην προπόνηση του Άρη ο Λούκας Σάσα και ο λόγος έχει να κάνει με το ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Ο ποδοσφαιριστής των "κιτρινόμαυρων" παραμένει σε καραντίνα στην πατρίδα του και είναι σε ανοιχτή γραμμή με το ιατρικό επιτελείο του Άρη.

Αναλυτικά η ενημέρωση των "κιτρινόμαυρων":

«Η πρώτη συγκέντρωση, αλλά και η πρώτη προπόνηση της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Από τη σημερινή «πρώτη» απουσίαζαν με άδεια οι Κώστας Μήτρογλου, Λίντσεϊ Ρόουζ (αμφότεροι αναμένονται αύριο στη Θεσσαλονίκη) και Χαβιέ Ματίγια (επιστρέφει την Πέμπτη), ενώ ο Λούκας Σάσα, που βρίσκεται στην πατρίδα του, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό (ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται σε επαφή με το ιατρικό επιτελείο για την πορεία της κατάστασης του)

Αύριο, Τετάρτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιλαμβάνει απογευματινή προπόνηση στο Δασυγένειο.

Όπως είναι γνωστό, οι προπονήσεις θα γίνονται στο «Δασυγένειο» μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή (18/06), ενώ το πρωί της επόμενης μέρας η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει για τα 3-5 Πηγάδια Νάουσας, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας».