Δερμιτζάκης: «Με τον Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Ο προπονητής της Βέροιας, Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε για την πορεία της ομάδας του ενώ αναφέρθηκε και στην επιστροφή Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Δερμιτζάκης: «Με τον Λουτσέσκου ο ΠΑΟΚ δεν έχει να φοβάται τίποτα, μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα»

Στο Metropolis 95.5 φιλοξενήθηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης. Ο προπονητής της Βέροιας και πρώην φυσικά του ΠΑΟΚ, μίλησε για την πορεία της ομάδας του αλλά αναφέρθηκε και στον Ραζβάν Λουτσέσκου που επέστρεψε.

«Προσπαθώ όταν βγαίνω να μιλήσω να έχω κάτι να πω. Είμαστε στις πρώτες θέσεις με την Καβάλα, δικαίως γιατί συνδυάζουμε καλό ποδόσφαιρο και τα αποτελέσματα που μας φέρνουν δικαίως εκεί που μας αρμόζει. Είναι μία ομάδα με οργάνωση με σοβαρή διοίκηση και πρωτεργάτες την οικογένεια Μπίκα και θέλουν να φτάσουν την ομάδα εκεί που τη μάθαμε και έχουν επενδύσει γύρω από την ομάδα, σε εγκαταστάσεις και ποδοσφαιριστές. Εγώ και όσοι εργαζόμαστε για την ομάδα, νιώθουμε την ασφάλεια και κάθε χρόνο θέλω να βάζω ρεαλιστικούς στόχους ανά έτος», είπε για τη Βέροια.

Για τον ΠΑΟΚ και την αλλαγή τεχνικής ηγεσίας: «Η επιστροφή του Ραζβάν είναι μία σίγουρη λύση αλλά ο Γκαρσία δείχνει ότι έχει μέλλον προπονητικά. Η διοίκηση που ζει τις καταστάσεις, ξέρει η ίδια ποια είναι η καλύτερη λύση για το σύνολο και πήρε στη θέση του έναν προπονητή με το λιγότερο ρίσκο. Με την επιστροφή του Λουτσέσκου και με βάση τα όσα έδειξε μπορεί να πάρει το Πρωτάθλημα και δεν έχει να φοβάται τίποτα».