Goal: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

Δεν θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ ο Ραχμάν Μπάμπα, με τους Άγγλους να γράφουν πως οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούν να πληρώσουν για να τον αποκτήσουν.

Goal: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να πληρώσει την Τσέλσι για τον Μπάμπα»

Δύσκολα θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ ο Ραχμάν Μπάμπα, σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Άγγλοι.

Συγκεκριμένα σε θέμα της γνωστής ιστοσελίδας Goal.com για τις μεταγραφές της Τσέλσι, αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ δεν τα βρήκε στο οικονομικό με τους «μπλε» για την αγορά του αριστεροπόδαρου Γκανέζου ακραίου μπακ χαφ, ο οποίος αποκτήθηκε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ως δανεικός.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπάμπα θα κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, με την Τσέλσι πάντως να μην δείχνει πρόθεση να τον κρατήσει στην ομάδα.

«Οι Μπλε είναι διατεθειμένοι να πουλήσουν όλους τους δανεικούς και θα δουν τον Μπάμπα Ραχμάν να επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος δεν ήταν σε θέση να πληρώσει για να τον αποκτήσει μόνιμα. Πιθανότερο είναι ότι θα κυνηγήσει μια μεταγραφή σε ένα από τα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, έχοντας αποδείξει ότι είναι σε καλή φυσική κατάσταση κατά τη θητεία του στην Ελλάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα για τον Ραχμάν Μπάμπα και τον ΠΑΟΚ.