Οι Τούρκοι στέλνουν Ενταό στον Ολυμπιακό - Τι ακριβώς ισχύει

Τον Αλασάν Ενταό της Καραγκιουμρούκ στέλνουν οι Τούρκοι στον Ολυμπιακό, κάνοντας λόγο για συμφωνία στα 2,5 εκατομμύρια. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν οι γείτονες.

Οι Τούρκοι στέλνουν Ενταό στον Ολυμπιακό - Τι ακριβώς ισχύει

Νέες υπερβολές των Τούρκων. Από εκεί που προ 10 ημερών «ανακάλυψαν» ταξίδι ανθρώπου του Ολυμπιακού στην Πόλη για τον Φεγκουλί της Γαλατά, κάτι το οποίο δεν είχε συμβεί, τώρα έκαναν λόγο για μεταγραφή του Ενταό.

Ο Αλασάν Ενταό της Καραγκιουμρούκ είναι ένας από τους εξτρέμ που εξέτασε ο Ολυμπιακός για να αποτελέσει τον παίκτη που θα μπαίνει στο ροτέισον και όχι για βασική επιλογή.

Είχε καταθέσει επίσημη προσφορά 1 εκατομμυρίου ευρώ στους Τούρκους, αλλά η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ζητούσε 5. Κάπου εκεί σταμάτησε ο Ολυμπιακός τις συζητήσεις μαζί τους.

Την Τρίτη (15/6) η «Fanatik» ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός και η Καραγκιουμρούκ τα έχουν βρει ουσιαστικά στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του 24χρονου Σενεγαλέζου εξτρέμ, με τον τίτλο του ρεπορτάζ να αναφέρει ορθά-κοφτά ότι «ο σταρ της Καραγκιουμρούκ πηγαίνει στον Ολυμπιακό».

Συν τοις άλλοις, σημείωνε ότι και η Τράμπζονσπορ ήθελε τον παίκτη, αλλά έκανε πίσω από τη στιγμή που οι πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν στο «παιχνίδι» της διεκδίκησής του.

Τα πράγματα λοιπόν δεν είναι όπως τα παρουσιάζουν οι Τούρκοι. Σε αυτή τη φάση δεν επιβεβαιώνεται κάτι ότι ο Ολυμπιακός έχει «ξεπαγώσει» το θέμα του Ενταό. Ναι μεν ο Αφρικανός ήταν από τους παίκτες που είχε ψηλά στη λίστα του για τον ρόλο του «έξτρα εξτρέμ», αλλά οι απαιτήσεις της Καραγκιουμρούκ φέρεται να παραμένουν στα ύψη.

Τουλάχιστον για την ώρα δεν προκύπτει κάτι περί συμφωνίας του Ολυμπιακού με την Καραγκιουμρούκ. Αύριο-μεθαύριο μπορεί να αλλάξει η κατάσταση. Αυτή τη στιγμή δεν επιβεβαιώνεται ότι ο Ενταό πιάνει λιμάνι.