Απόλλων Σμύρνης: Σενάριο για Εμάνουελ Ντένινγκ

Τον Εμάνουελ Ντένινγκ παρακολουθεί ο Απόλλων Σμύρνης σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Κύπρο. Για τον Αργεντινό επιθετικό είχε ενδιαφερθεί πέρσι και ο Βόλος.

Απόλλων Σμύρνης: Σενάριο για Εμάνουελ Ντένινγκ

Ο Αργεντινός Φερνάντο Εμάνουελ Ντένινγκ απασχολεί τον Απόλλωνα Σμύρνης, σύμφωνα με τα ΜΜΕ στην Κύπρο.

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Γιάννης Πετράκης έχει δηλώσει ότι η εκ Σμύρνης ιστορική ομάδα αναζητά ποδοσφαιριστές και από το κυπριακό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε πως έχει συμφωνήσει μέσος Γιώργος Παπαγεωργίου από τον Εθνικό Άχνας. Σύμφωνα με ΜΜΕ της Κύπρου στη λίστα του βρίσκεται και ο Φερνάντο Εμάνουελ Ντένινγκ.

Ο 33χρονος Αργεντινός επιθετικός έπαιζε την ΕΝΠ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και είχε 34 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ. Έχει αγωνιστεί ακόμα σε Σαν Μαρτίν, Μαλάτιασπορ, Τίγκρε, Νιούελς Ολντ Μπόις, Μπόκα Ουνίδος.

«Έκανε πολύ καλή σεζόν στην ΕΝΠ ο Εμάνουελ Ντένινγκ. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός με 34 συμμετοχές και 5 γκολ, έχει προτάσεις από άλλες ομάδες για να μείνει στην Κύπρο, έχει όμως και από την Ελλάδα.

Οι πληροφορίες λένε ότι μεταξύ άλλων, αρέσει στο Γιάννη Πετράκη που ενδεχομένως να θελήσει να τον πάρει στον Απόλλων Σμύρνης. Ενδιαφέρουσα περίπτωση και μένει να αποφασίσει για τον επόμενο του σταθμό», αναφέρει η ιστοσελίδα balla.com.cy.

Να σημειώσουμε πως για τον Αργεντινό επιθετικό πέρσι το καλοκαίρι είχε ενδιαφερθεί και ο Βόλος αλλά τελικά η περίπτωσή του δεν προχώρησε.